Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, de nem a férjembe! Nem tudom miért történt ez igy, de beleszerettem más férfiba. Nem csaltam meg, nem is ál szándékomban, nem vagyok ez a tipus...De ez igy valami kegyetlen rossz, a férjemmel vagyok es másra gondolok! mit tegyek?

2018. jan. 11. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:

1) ha gondolod, hoggy életed végéig a másikkal lennél akkor válás.

2) Ha fellángolás, kerüld el a pasit és próbálj ismét beleszeretni férjedbe.

2018. jan. 11. 18:18
 2/4 anonim válasza:
Hát először talán tisztáznod kéne magadban hogy csak fellángolást érzel a férfi iránt és örülsz mint ahogy minden ember az új és szép dolognak vagy tényleg szerelmes vagy belé és ha az utóbbi akkor viszont nehéz helyzetben vagy!!
2018. jan. 11. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:
3 eve tart ugy hogy szerintem nem fellangolás... sajnos!
2018. jan. 11. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom elfelejteni,probaltam de nem megy! Minden nap ö jar a fejemben,mar 3 eve igy van es nem tudok ellene tenni!
2018. jan. 11. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!