Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, a lekoptatott a pasi?
Csoporttárak vagyunk, így napi szinten találkozunk, ráadásul egész nap együtt vagyunk. Próbáltam volna finoman közeledni hozzá, de nem igazán jött össze. Tegnap reggel amikor bejött órára (csak 4-en voltunk összesen), mindenkinek vigyorogva köszönt meg lekezelt (fiúkkal), rám meg csak egy pillanatra rám nézett, de nem szólt semmit, elkúszott a tekintete. Napközben még próbáltam volna kölcsönkérni a jegyzetét egy kis időre, mert volt amit nem tudtam lejegyzetelni. Erre kb elküldött, hogy most nem tudja ideadni, amúgy sem ér most rá és elment... Nem is értem, pedig nem vagyok bányarém... Lehet, hogy meleg? Mindig a srácok között van és velük röhögcsél, meg Facebookon is vannak képek, amikor majd' "hozzásimul" egy sráchoz, aki sok helyen be van jelölve vele...
Szóval ezek után hogyan viselkedjek vele, hogy ne legyen ciki ha összefutunk? Csináljak úgy mintha mi se történt volna? Próbálkozzak még? Vagy inkább ne is szóljak hozzá?
Ne probalkozz tovabb.
Azert, mert valakinek valamiert nem tetszel, meg nem lesz meleg.
Ne foglalkozz vele. Nem dolt ossze a vilag azert, mert elutasitott.
btw: Ezert nem lovunk hazi nyulra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!