Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felnőtt férfiak! Csak szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiak! Csak szex megrekedtem, hogyan tovább? Többi lent

Figyelt kérdés

Kiléptem egy hosszú kapcsolatból megismerkedtem egy sráccal, 1 hónapja egyetlen nap se telt el anélkül h ne beszélgettünk volna hosszasan. Mivel engem eléggé megviselt az előző kapcsom ezért én felvetettem a csak szex dolgot kötöttségek nélkül.(ezt ő kezdetben ellenezte) A testi dolgoknál még csak az orális részog jutottunk el, mwgbeszéltük h lassan haladunk.. hát őrületes neki is és nekem is mind2őknek nagyon jó. Viszont ő egyre zárkózottabb, egyre nehezebb vele beszélgetni, egyre nyomorultabbul érzem magam. És most.láttam rajta a közönyt. Ez viszont zavar. Egyre többet hangoztatja az érzelmek nélküli, csak szexet. Most mi van? Mi történik? Úgy érzem neki minden mindegy és azért ez zavar

25L

A srác két évvel idősebb

2017. nov. 26. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el neki, hogy mit érzel, őszintén. 24N
2017. nov. 26. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom kettőtök közül, csak ő fogta fel a "csak szex" filozófiát.

Azt kapod amit te akartál, most edd is meg!(milyen vicces hogy itt tényleg nyeled a vacsit :D)

2017. nov. 26. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Zavar? Szexkapcsolatban zavar a közöny? Asszem’ ez a lényege, hogy közönyösek maradjatok, hogy ne akarjatok többet a másiktól mint egy dugás.

Te meg egyből mit csinálsz???

Zavar....

Hát te hülye vagy hallod. Igazi bolond nő.

2017. nov. 26. 21:06
 4/12 anonim ***** válasza:

az a baj h te többet gondolsz bele/többet akartál ebből kihozni mint ő.

Mondtam már másnak is, h egy férfi könnyebben választja el a csak szexet, a párkapcsolattól.

2017. nov. 26. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Te akartál érzelem mentességet... Ő csak betartja, amit ígért. Ha többet akarsz, beszélj vele nyíltan.
2017. nov. 26. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdezz rá nyiltan, beszéljétek meg. Jobb az elején, mielőtt gondok lennének.
2017. nov. 26. 21:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Kultúrált válaszokat szeretnék kapni. Ha lehet. Nekem ment ez egy ideig de állandóan nem.is tudom várja a törődő kedves oldalam. Hogyan lehet elszeparálni ezeket?
2017. nov. 26. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Fura. Az emberek előbb b.asznak manapság, minthogy őszintén kommunikáljanak. Ez itt a Föld bolygó, vagy micsoda?
2017. nov. 26. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Te kezted el a csak szex.... ő csak folytatja.

Nektek NŐKNEK MINDIG az kell ami nincs, bár ti akartátok. Miert?

Nekem is volt ilyen, félúton meggondoljátok a dolgokat.

2017. nov. 26. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Sehogy. Te nem vagy képes tartani magad, neked nem való dugó kapcsolat.
2017. nov. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!