Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak! Csak szex megrekedtem, hogyan tovább? Többi lent
Kiléptem egy hosszú kapcsolatból megismerkedtem egy sráccal, 1 hónapja egyetlen nap se telt el anélkül h ne beszélgettünk volna hosszasan. Mivel engem eléggé megviselt az előző kapcsom ezért én felvetettem a csak szex dolgot kötöttségek nélkül.(ezt ő kezdetben ellenezte) A testi dolgoknál még csak az orális részog jutottunk el, mwgbeszéltük h lassan haladunk.. hát őrületes neki is és nekem is mind2őknek nagyon jó. Viszont ő egyre zárkózottabb, egyre nehezebb vele beszélgetni, egyre nyomorultabbul érzem magam. És most.láttam rajta a közönyt. Ez viszont zavar. Egyre többet hangoztatja az érzelmek nélküli, csak szexet. Most mi van? Mi történik? Úgy érzem neki minden mindegy és azért ez zavar
25L
A srác két évvel idősebb
Úgy látom kettőtök közül, csak ő fogta fel a "csak szex" filozófiát.
Azt kapod amit te akartál, most edd is meg!(milyen vicces hogy itt tényleg nyeled a vacsit :D)
Zavar? Szexkapcsolatban zavar a közöny? Asszem’ ez a lényege, hogy közönyösek maradjatok, hogy ne akarjatok többet a másiktól mint egy dugás.
Te meg egyből mit csinálsz???
Zavar....
Hát te hülye vagy hallod. Igazi bolond nő.
az a baj h te többet gondolsz bele/többet akartál ebből kihozni mint ő.
Mondtam már másnak is, h egy férfi könnyebben választja el a csak szexet, a párkapcsolattól.
Te kezted el a csak szex.... ő csak folytatja.
Nektek NŐKNEK MINDIG az kell ami nincs, bár ti akartátok. Miert?
Nekem is volt ilyen, félúton meggondoljátok a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!