Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mi lenne a baj, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi lenne a baj, mit csináljak hogy újra jó legyen?

Figyelt kérdés
Én 18 pár 25 éves több mint egy éve vagyunk együtt én még tanulok ő dolgozik . Egy pár hónapja nincsen már meg az a nagy szexuális vonzalom számára . Csak nem értem miért . Megcsalás , másik csaj biztos nincs a dologban mert nem olyan .szereti a hasát mikor hazajön melóból és jót eszik . Arra szokta ráfogni hogy most sokat evett , vagy nem olyan hangulatban van , illetve hogy ne úgy csináljunk hogy megbeszéljük hogy már pedig ma szexelünk mert neki úgy nem jó . Mi lehet a baj , mit tudok csinálni ?

2017. nov. 22. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Letepered mint állat. Nem állítom hogy megváltoztál külsőleg, de én lehet elkezdenék edzeni, kerekíteni magam. Kicsi "cheat" smink, valami új ami érdekes lehet számára. Nem hinném hogy az a baj hogy nem vonzódik hozzád vagy nem szeret, inkább csak unja a megszokottat.
2017. nov. 22. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:

miért kéne mindig szexelni?

egy csomó más módon is együtt lehettek, a szex csak 1 módja, és sztem nem is a legfontosabb, h. kifejezd, h. szereted a másikat.

plusz ne feledd, h. ő dolgozik, más a stressz-szinte, az időháztartása, a leterheltsége, mint neked.

a 7 év korkülönbség is számíthat, a te libidód még fickándozik és tüzel, neki egy jó vacsira lehet, h. többet jelent, minthogy megdugjon.

2017. nov. 22. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Ha múlik a szerelem, csökken a libidó is. Ez a dolgok rendje. Ilyenkor kell odafigyelni, és ápolni a kapcsolatot, hogy a múló szerelem helyét valami más, erős kötődés foglalja el, amit szintén szerelemnek hívunk, noha egészen más.
2017. nov. 22. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat elején még természetes hogy úton-útfélen egymásnak esnek, szeretkeznek amikor csak lehet.

Teljesen természetes hogy ez alábbhagy, hiszen nem csak erről szól az élet. Vannak problémák, stresszes időszakok, nehezebb napok, amikor jobban esik mondjuk csak egy jót beszélgetni, együtt megnézni egy filmet, esetleg tök egyedül elvonulni és mondjuk szerelgetni a garázsban.

Ettől nem lesz kisebb a szerelem, szeretet.

Másrészt, férfiként én is azt érzem, hogy az előre megtervezett, megbeszélt szeretkezés fele annyira sem izgalmas mint a spontán.

Hanem amikor a párom felvesz egy szexibb ruhát, látom a tüzet a szemében, na attól el tud kapni a gépszíj rendesen!

De ha előre megbeszéljük, hogy május 42-én este 22:14-kor szeretkezni fogunk... abba az égvilágon semmi tűz nincsen!

2017. nov. 22. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!