Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy újra olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra olyan legyen, mint aznap este?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, hogy legyen köztünk valami?

Szóval van egy srác akivel régóta jóban vagyok, gyakran találkozunk, mert közös a baráti körünk. Múltkor amikor együtt voltunk páran egy kis találkozón váratlanul elhívott inni csak kettesben. Furcsa volt, mert azt hittem nem jövök be neki és Én se úgy néztem rá, de aznap este minden megváltozott. Teljesen máshogy nézett rám és egyértelműen nyomult, pl. utalást tett arra, hogy ha többet inna megcsókolna... ( azt mondta az italtól bátrabb lesz). A végén ölelkeztünk és azt mondta találkozhatnánk többször. Utána viszont eltűnt és úgy tűnik egytalán nem érdeklem mégse... én viszont eléggé belezúgtam. Mit tegyek? Talán időre van szüksége vagy megijedt? Egyszerűen érthetetlen...

2017. jan. 11. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"ha többet inna megcsókolna... " :) ezjó.

Bocs, de.. nem jössz be neki, ne erőltesd. Az alkoholtól én is ilyen "barátkozós" vagyok, volt pár kellemetlenségem belőle :$

2017. jan. 11. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Itasd! :-)
2017. jan. 11. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván már volt benne pia, amikor elhívott. Azért is mondott ilyet, meg nyomult és bezsélt össze-vissza. Nem megijedt, csak kijózanodott. Szeritem felejtős. Te sem zúgtál bele, max jött egy kis fellángolás, felesleges ebből drámát kerekíteni. :)
2017. jan. 11. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

semmiképp se mássz rá, és ne írogass neki!

ha akar, megtalál!

Oké egyszer kétszer imponál, ha ír egy lány, de ha folyton keres, az már zavaró nekem, és picit elveszíti az értékét a szememben.

Nyilván ez az ismerkedős-barátkozós fázisra vonatkozik, nem pl egy kapcsolatra

2017. jan. 11. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szeretnél egy alkoholistát?
2017. jan. 11. 12:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát azóta összejöttünk! :)))
2017. máj. 14. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!