Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tul kemény vagyok hozzá?
Ez nem keménység, hanem manipuláció. Én soha nem manipuláltam a párjaimat szexmegvonással. Oké, ha vita volt éppen, (ritkán, nyugis típus vagyok) akkor lehet aznap épp nem ugrottam a nyakába, de másnap már ez nem lehet érvényes!
Tudod, ez egy férfinak kb. a legszarabb dolog érzelmileg, férfi ego ügyileg, és testileg is.
Szépen kérlek, nőként, hogy ezt ne csináld!
Tehát te zsarolod, részéről meg ez egy szexen alapuló kapcsolat.
Oké, nincs több kérdésem.
Kedves Kérdező!
Szerintem nem vagy túl kemény, egyszerűen, ha olyan komoly dolgon vesztetek össze, ami Téged lelkileg megvisel, akkor szerintem érthető, hogy most nem vagy képes magadba engedni. Aki ezt büntetésként aposztrofálja, az nagyon felszínes, szerintem elég érthetően leírtad, hogy ez nem bosszú a részedről, s hogy Téged is zavar, hogy ennyire elzárkózol tőle. Szerintem beszéljétek meg a pároddal, de ha azt érzed, hogy valami végleg összetört Benned, akkor itt a vége a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!