Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tul kemény vagyok hozzá?
Min vesztetek össze? ezek szerint szereted és nem akarod elveszíteni,
De milyen kapcsolat az ilyen se veled se nélküled nem fér a fejembe.
De vannak lányok és ne vedd magadra kérdező akik igánylik ezt a drámázást.. egyszer kivirágzó szerelem egyszer szakítunk és már ex aztán gyúlölködés aztán okosba kibékülés megint szerelem míg az egyik fél végletesen meg nem únja.. És egy rendes srác mellett halálra unnák magukat, dobják is az eféléket vagy csak sebtapasznak használják sajnos ez az igazság..
Hűség bizalom tisztelet ősuinteség meg van "még" nálatok kölcsönösen?
"Szerintetek túl kemény vagyok hozzá ?"
Szerintem megerősítésért jöttél ide kérdező, hogy nyugodt lelkiismerettel ne szexelhess vele közös megoldáskeresés helyett. Én az időkérésre kivágtalak volna, mint a macskát, mert azt jelenti, hogy a megoldás folyamatából teljesen kizársz, nem vagyok benne tényező, ahogy másban sem. Természetesen azt teszel amit szeretnél, csak ne lepődj meg, ha a következmények nem a kedvedre valók.
31/f
Egy kapcsolat nem attól lesz erős, és időtálló, hogy sohasem veszekszenek a felek. Ez marhaság, holdfényes lányregénybe illő maszlag! Két ember egymás mellett (EGYMÁSSAL!) élésének mindig lesznek hullámvölgyei. Olyan is van, amikor a pokolba kívánják a másikat. Hiszen csak az tud igazán megbántani, aki fontos nekünk. Az is természetes, hogy egy súlyosabb lelki sérelem után nem hiányzik az intimitás. Főleg a nőknek, akik sokkal inkább az érzéseik mentén ítélnek, mint mi, pasik.
A jó kapcsolat fokmérője az, hogy mennyire tudtok úrrá lenni, túllendülni ezeken a mélypontokon. Mennyire veszitek észre saját hibáitokat, és mennyire tudjátok elfogadni a párotokét. Mert hibái mindenkinek vannak! Olyanok is, amit képtelen levetkőzni, amivel tehát együtt kell tudnunk élni, mint ahogy neki is együtt kell tudna élni a mi megkövült, megcsontosodott hülyeségeinkkel.
Ha a kérdés az akart lenni, hogy lefeküdj-e vele pusztán azért, hogy ne hagyjon el, a válasz nem! Ez nem zsarolás, nem kibabrálás, nem játszmázás, hanem az érzelmek harca. Lefeküdni akkor kell, amikor rendben van a szénátok, és em a lefekvéstől kell várni, hogy rendbe tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!