Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulót ünneplünk a párommal. Szeretném meglepni őt az ágyban. Ötlet?
A szexi fehérnemű már sokszor volt, szóval ezen túl szeretnék ötleteket kérni. Elég bevállalós vagyok -persze a jó ízlés határán belül-, és a párom is szereti a meglepetéseket. Valami nagyon szexit és elfelejthetetlent szeretnék, aminek egy férfi biztos örülne. Már azért próbáltunk ki más dolgokat is, de most valami újat akarok mutatni és nincsen ötletem. Szóval előre is köszönöm a válaszokat!! (Csak normális hozzászólásokat írjátok légyszi) :)
23/N
Anál, seggbőlszájba?(írtad, hogy bevállalós vagy)
ha ezek megvoltak, akkor egy harmadik fél?
Akkor várj vele és lepd meg inkább mikulás napján.
Mondjuk megkéred a nagyapád vagy valamelyik sógort a családból, hogy öltözzön be a mikulásnak és miközben téged elfenekel virgáccsal mert rossz kislány vagy, a párod addig az ágyon fekve, fűzőben, combig érő lakkcsizmában és rénszarvas agancsal a fején masztizik rád. :D
Valóban nem volt a legjöbb ötlet. :P
Meg igazából legyen fantáziád, minek egyáltalán eltervezni? Nekem életem eddigi legjobbja és legemlékezetesebbje egy szakításkor volt mint utolsó.
Amúgy húsvétra is van pár ötletem. :D
Krèmezd be a segglyukad ès ülj rá a fszára! 😂😂😂
Itt kèrsz szextippeket? ennyire ne legyèl màr fantáziàtlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!