Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok, ha elfelejtené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha elfelejtené az évfordulót?

Figyelt kérdés

Nemrég voltunk 1 évesek a párommal, külön városban tartózkodtunk aznap, nap vége felé megemlítette, hogy már 1 éve együtt vagyunk, de ennyi.

Ti mit szólnátok ehhez?

2016. jún. 17. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Felnőtt emberként már nem tartok nyilván mindenféle most vagyunk egy hetesek, egy hónaposak, egy évesek évfordulót. Majd a házassági évforduló lehet, hogy fontos lesz, de a többi nem zavar
2016. jún. 17. 21:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja, az kimaradt, hogy 20 évesek vagyunk
2016. jún. 17. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Az én párom is elfelejti, a pasik általában nem tudják a dátumokat megjegyezni, néha én szoktam szólni akkor is, ha a szüleinek van szülinapja/névnapja. Az 1. évfordulónál szóltam, vagyis hát csináltam sütit és elnyammogtuk ketten, de most a másodiknál már nem szóltam, úgyis elfelejti, minek is ünnepelni amúgy, majd esetleg a házassági évfordulókat
2016. jún. 17. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:

"elfelejtené" vs "nap vége felé megemlítette,"

Ergó NEM FELEJTETTE EL!

Örülj, hogy együtt vagytok, ez a lényeg, nem az, hogy most milyen évforduló mikor van.

2016. jún. 17. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem teljesen tiszta a kép. Tehát te készültél valahogy az évfordulóra, vettél ajándékot, sütöttél sütit, vagy nemtom, ő meg nem készült sehogy, csak megemlítette, hogy amúgy évforduló van?
2016. jún. 17. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Mivel azokat a napokat nem egy városban töltöttük, így nyilván nem sütöttem akkorra semmit. Viszont van/volt egy meglepetésem, bár nem tudom így ez alkalomból adom -e majd oda. ez egy élmény lett volna, nem kézzel fogható tárgy.
2016. jún. 17. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit olyan, mint amikor otthon feküdtem 39 fokos lázzal, pár nappal azelőtt mentő vitt be a kórházba, és az exem kiakadt, hogy miért csak sms-ben kívántam neki boldog névnapot.
2016. jún. 17. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd ha a házasságitokat felejti el , azon akadj ki.Fiatalka vagy még, majd rájössz.
2016. jún. 18. 01:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de mi mindketten elfelejtettük a 10. házassági évfordulónkat. Egyszerűen annyi dolgunk volt a munkahelyen, a gyerekekkel, hogy csak pár nap múlva döbbentünk rá.

Nem dőlt össze a világ, vettünk egy doboz jobbfajta jégkrémet, este letöltöttünk egy jó filmet, és így ünnepeltünk. :))

2016. jún. 18. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!