Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, hogyha a párotok elfelejtené a nőnapot, valentin napot, illetve egy éves évfordulót?
Még annak függvényében is, hogy esetleg tudja, neked az fontos. Azt mondják a barátaim, hogy a fiúk ezt nem követik, nem tartják számon, dehát azért...
Szubjektív vélemények érdekelnek, légyszíves kort, nemet is írjatok!
Nőnapon kap egy db csokit.
Valentin napot egyik bnőmmel sem vettük komolyan, mert baromság.
Én a hófordulókat is számon tartom.
21F
Hát ha tényleg tudja, hogy az nekem nagyon fontos, akkor zavarna, viszont nem tartom olyan fontosnak. Az egyéves évfordulót biztos szóvá tenném, de így a hatodik után már néha nekem sem tűnik fel.:D
19/L
nőnapon jól esne nekem egy szál virág, vagy csoki, csak a rend kedvéért.
a valentin nap egyáltalán nem érdekel engem, nem tartottam soha, szóval ez nem bántana,
viszont az évfordulónk elfelejtése elég rosszul esne. főleg, ha én készülnék valamivel.
nekem a szülinap, évforduló, házassági évforduló fontosak. ezekért igen, megsértődnék. bár mi a hónapfordulókat is említés szintjén tartjuk, érdekes lenne, ha pont az évfordulókat felejtené el a férjem.
a valentin-nap nem fontos nekem, a nőnap picit rosszul esne, mert lelkesen gyűjtöm az aznapra kapott plüssvirágaimat, de elnézném, ha utólag pótolja, kiengesztel...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!