Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy esne nektek, ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne nektek, ha párotok elfelejtené az első évfordulót?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 16:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy. Én sem tartom számon az ilyeneket.
2012. jún. 30. 16:49
 2/25 anonim ***** válasza:
53%

Mi sem tartunk évfordulókat.. majd ha összeházasodtunk, akkor lesz jelentősége :)

22/L

2012. jún. 30. 16:51
 3/25 A kérdező kommentje:

Nekem ő az első komoly kapcsolatom és szinte szárnyaltam az örömtől az előző egy hétben, hogy egy éve együtt vagyunk :)

Ő pedig ma reggel írt egy sms-t, hogy "Jó reggelt, képzeld faterral megyünk délután gitártáborba. Sajna két hétig tart. Jó legyél. majd hívlak holnap." :)

2012. jún. 30. 16:54
 4/25 anonim ***** válasza:
69%
Nekem rosszul esett volna,de szerencsére nem felejtette el,hanem megkérte a kezem.
2012. jún. 30. 16:55
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
Nekem rosszul esne,szerencsére a párom nem felejtette el eddig egyszer sem,több mint 4 éve vagyunk együtt,az első találkozásunkat szoktuk ünnepelni,és persze a házassági évfordulonkat is most lesz a harmadik.
2012. jún. 30. 16:57
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Az én férjem az a típus, hogy amit nem ír bele a mobiljába emlékeztetőbe, azt elfelejti. Az évfordulót sok ember nem tartja, pláne ha fiatal srácról van szó. Inkább a nők, vagy a szentimentálisabb pasik tatják számon.
2012. jún. 30. 17:04
 7/25 anonim ***** válasza:
43%
Még a házassági évfordulónkat sem szoktuk megünnepelni. Ez is olyan nap,mint a többi.
2012. jún. 30. 17:04
 8/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem esne rosszul. Az eddigi egyetlen komoly kapcsolatomban kicsivel több, mint egy évig voltunk együtt, de nem tartottuk az évfordulót, mert arra sem emlékeztünk pontosan, hogy hányadikán jöttünk össze. :D Nem vagyok egy romantikus típus, nah. :D
2012. jún. 30. 17:07
 9/25 anonim ***** válasza:
Ne vedd zokon, sokan vannak, akik nem azok a dátumot észbentartó tipusok. :) Végülis ez is inkább csak formalitás, az a lényeg, hogy szeressen, azt meg a viselkedése elárulja, nem kell ide évforduló. :)
2012. jún. 30. 17:15
 10/25 anonim ***** válasza:

Hát, mi nem tudjuk, mikor jöttünk össze, valahogy október végén. Én nő vagyok, és tényleg fogalmam sincs. Nem is tartjuk, most mit ünnepeljünk azon, hogy 1.2.3... éve csókolt meg először...?

Cserébe minden napot kicsit ünnepnek érzünk, ha együtt töltjük, és ez mindennél fontosabb.

2012. jún. 30. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!