Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy esne nektek, ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne nektek, ha párotok elfelejtené az első évfordulót?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 16:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy nincs mit észben tartani,ez nem nevezetes nap.
2012. jún. 30. 17:48
 12/25 A kérdező kommentje:

Jó, értem én, de amúgy is alig vagyunk együtt. Más városban lakunk és ő folyton zenélni van én pedig melózom, szóval azért jó lett volna, ha legalább ma ünnepeltünk volna.

Amúgy pedig mindent az eszében tart. Ő tudja, hogy az ÉN két tesómnak mikor van a szülinapja, meg szüleimnek... Ő szokott szólni :D

2012. jún. 30. 18:06
 13/25 A kérdező kommentje:
Ja és nem első csókról vagy első találkozásról van szó. :)
2012. jún. 30. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Ő elvileg tudhatja,hogy ma van az évforduló? Vagyis a kapcsolatotok alatt megbeszéltétek,hogy ez lesz az a nap,amitől számítjátok a kapcsolatot? Nem viccnek szánom a kérdést,hanem komolyan.Sokszor lassan alakul ki egy kapcsolat,nem lehet mindig pillanatokhoz kötni a kezdetét,ilyenkor a párok kiböknek egy napot,mondjuk az első csók napját,hogy innentől az az évfordulójuk.De ezt nem árt,ha mindkét fél tudja.Az is jó,hogy te már egy hete ezen izgulsz,de csak magadban vagy neki is említetted,hogy milyen nap a mai?
2012. jún. 30. 18:08
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen, tudja hogy a mai naptól számítjuk, sőt első 3 hónapfordulót is megtartottunk, pedgi nekem azok nem lényegesek, de ő meglepett, de ez abba maradt. Két hete említettem neki, hogy "Nem soká egy évesek leszünk" utána mondtam neki, hogy már várom a mai napot. Szóval tudott róla.
2012. jún. 30. 18:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Meg nálunk konkrétan az a nap él, amikor megkérdezte, hogy lennék e a barátnője.
2012. jún. 30. 18:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem azt sose felejti el bár mondjuk nekem a születésnapot felejtette el. Másnap mikor elmúlt a szülinapom megkérdeztem tőle a tegnapi napról nem felejtettél el valamit! Azt mondta nem utána 5 óra hossza múlva hozott annyi rózsát ahány éves voltam és megkérte a kezemet! :)
2012. jún. 30. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Szegény,ennyire azért nem volt nagy a bűne,hogy így kellett kompenzálnia :))
2012. jún. 30. 19:34
 19/25 anonim ***** válasza:

Rosszul esne, de az enyém nem fogja elfelejteni, mivel általában megkérdezi, hogy "mikor is van?" :) Erre én emlékeztetem, minden más - százszor fontosabb - dolog viszont kimegy a fejemből, amit ő észben tart. Sokkalta figyelmesebb ember minden téren(ezt leszámítva), mint amilyen én valaha is leszek.

Nem ettől lesz jó vagy rossz a kapcsolat - egyszerűen a női agy van ilyen kissé giccses dolgokra hangolva, mint az évforduló és egyebek. Tulajdonképpen jelentősége nem igazán van, mert adott esetben egy 3 hónapos kapcsolat is lehet sokkal stabilabb, mint egy 365 napos.

A férfi agy általában nem erre van beállítva, nem olyan nagy dolog, mint amekkora jelentőséget tulajdonítunk neki.

2012. jún. 30. 20:31
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rosszul esett volna annak idején, de hál istennek ő is ugyanúgy várta, mint én.

Nem hinném, hogy csak házasság után lenne az ilyesminek jelentősége...

2012. jún. 30. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!