Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne nektek, ha párotok elfelejtené az első évfordulót?
Jó, értem én, de amúgy is alig vagyunk együtt. Más városban lakunk és ő folyton zenélni van én pedig melózom, szóval azért jó lett volna, ha legalább ma ünnepeltünk volna.
Amúgy pedig mindent az eszében tart. Ő tudja, hogy az ÉN két tesómnak mikor van a szülinapja, meg szüleimnek... Ő szokott szólni :D
Rosszul esne, de az enyém nem fogja elfelejteni, mivel általában megkérdezi, hogy "mikor is van?" :) Erre én emlékeztetem, minden más - százszor fontosabb - dolog viszont kimegy a fejemből, amit ő észben tart. Sokkalta figyelmesebb ember minden téren(ezt leszámítva), mint amilyen én valaha is leszek.
Nem ettől lesz jó vagy rossz a kapcsolat - egyszerűen a női agy van ilyen kissé giccses dolgokra hangolva, mint az évforduló és egyebek. Tulajdonképpen jelentősége nem igazán van, mert adott esetben egy 3 hónapos kapcsolat is lehet sokkal stabilabb, mint egy 365 napos.
A férfi agy általában nem erre van beállítva, nem olyan nagy dolog, mint amekkora jelentőséget tulajdonítunk neki.
Nekem nagyon rosszul esett volna annak idején, de hál istennek ő is ugyanúgy várta, mint én.
Nem hinném, hogy csak házasság után lenne az ilyesminek jelentősége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!