Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne nektek, ha párotok elfelejtené az első évfordulót?
22 voltam, párom 27, mikor nagy lelkesedéssel ünnepeltük az első évfordulónkat...Miért is lenne ez gyerekes?!
Rendben van, hogy valakinek ez nem olyan fontos, vagy nem tartja számon, de attól még nem kell leminősíteni (ha nem is szándékosan) azokat, akik ünneplik...
Ugyanis ez nem illik/nem illik stb. kérdése.
A mi kapcsolatunk olyan (és a természetünk is, vagyis romantikusak vagyunk), amit igenis szívesen ünneplünk meg minden évben, és ez nem azt jelenti, hogy a hétköznapok akkor le vannak ejtve, és évente csak egyszer vagyunk egymásnak fontosak, ez hülyeség.
Arról nem beszélve, hogy jobb esetben nem a házasságtól fog többet érni egy kapcsolat (esküvőre készülünk, szóval nem vagyok házasságellenes egyáltalán).
Én 22 vagyok ő pedig 25. Szóval gyerekeknek pont nem nevezhető, de köszönöm a minősítést.
Ahogyan én elfogadom azt, hogy egyesek nem ünnepelnek, mert szerintük badarság, úgy fogadjátok ti is el azt, hogy van aki szeret(ne) ünnepelni, mert neki fontos emlék az a nap. És az meg egyéni kérdés, hogy csak a házassági évforduló a lényeges.
Akik képesek voltak minősítés nélküli választ adni, legyen az igen vagy nem, azoknak köszönöm szépen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!