Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ünnepelném évfordulót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ünnepelném évfordulót, ha kevés pénzed van?

Figyelt kérdés
de én legalább akkor szeretnék kimozdulni. sosem voltunk pl se egy moziba, sem sehol.
2016. ápr. 2. 13:06
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ünnepelnél*
2016. ápr. 2. 13:07
 2/19 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Ez nem pénz függő. Azért egy mozi, nem egy horrorisztikus összeg, amit nem lehetne kifizetni. Ha nagyon rossz az anyagi helyzeted, akkor is spórolnál hetente kis összeget az évfordulóra. De ha nem is mozi, azért van jó pár olyan program, amihez nem kell pénz.
2016. ápr. 2. 13:08
 3/19 anonim ***** válasza:

1 év alatt még egy moziba sem jutottatok el, vagy akár beülni ebédelni, vacsorázni valahova, esetleg fagyizni??

Rendkívül izgalmas kapcsolat lehet.

Szép idő van, üljetek ki egy parkba és piknikezzetek. Vesztek valami fincsi bagettet, visztek kolbászt, sajtot, szőlőt, egyéb gyümölcsöt és kész. Ezt össze lehet hozni kemény 2000 forintból.

2016. ápr. 2. 13:09
 4/19 A kérdező kommentje:
azért szeretnék tippeket ;)
2016. ápr. 2. 13:09
 5/19 A kérdező kommentje:

fagyizni igen, de vacsora ilyesmire nem.

max rendelés volt.

2016. ápr. 2. 13:10
 6/19 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehettek fantáziátlanok..
 7/19 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy nincs ötleted, de azért az jön le, hogy sehová nem mentek, ami nem a pénz hiánynak köszönhető.
 8/19 A kérdező kommentje:
én mennék, és van ötletem is. csak a másik fél...
2016. ápr. 2. 13:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha van ötleted, akkor minek kérdeztél minket? A barátodat nem tudjuk meggyőzni. És ő miért nem akar kimozdulni a 4 fal közül? Azt sem értem, hogy te hogy bírtad ezt 1 évig..
2016. ápr. 2. 13:13
 10/19 A kérdező kommentje:

mert ami nekem van az nem olyan olcsó.. bár nem is vészesen drága.de na. én csak tippekre voltam kíváncsi, ennyi az egész.

különben mindig ilyen embereket fogtam ki világ életemben.

2016. ápr. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!