Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ünnepelném évfordulót, ha kevés pénzed van?
Mozi, last minute színház, piknik, állatkert/vadaspark, kiállítás, kirándulás hegyekben.
Ezek mind nagyon olcsó dolgok.
Én mondjuk Pesten élek, így az állatkert adott, de pl. a szülővárosomból át lehet buszozni az szomszédba, ahol meg vadaspark van.
Kirándulni Budapesten rengeteg helyen lehet, de így is volt már olyan, hogy vettünk egy 300 forintos jegyet és kibuszoztunk a Rám-szakadékhoz, ott kirándultunk.
Tehát nem is feltétlenül kell városon belül gondolkozni, ha a közelben van valami.
Merre laktok?
Jah, még egy teaház, kávézház, pizzéria is jó kikapcsolódás lehetne. Pesten nagyon sok hangulatos, beülős hely van, de ugyanígy a szülővárosomban, és a pároméban is találnánk jó pár helyet, pedig azok nem annyira nagy városok.
Na és mi egyébként a te ötleted, ami "drága"?
Arra nem reagáltál, hogy a barátod mégis miért nem akar sehova se menni.
egy sima éttermes ötletem van, jó kis hely, de nem a legolcsóbb, de azért nem hajmeresztő.
mert otthon ül,és sír a pénzen.
vagy nálam ül.
ennyi van. de én mindig így jártam. ha én nem dobtam fel valami programot, akkor velem sosem terveztek ilyeneket. és még akkor sem biztos, hogy csináltunk is valamit. (nem kell nagy dolgokra gondolni)
Nem értem, hogy miért elégszel meg ilyen idiótákkal. Biztos van olyan nő, aki ugyanúgy arra vágyik, hogy otthon üljön a négy fal között és sírjon azon, hogy milyen szar az élete, de láthatóan te nem ilyen vagy.
Mi az istenért kötsz ilyen kompromisszumot? Alapjaiban nem illetek össze..
Nemcsak a pénz, hanem fantáziátlanság is a probléma. Egyszerűen a párodnak semmi igénye sincs, valószínűleg a munkájával meg mindennel kapcsolatban is ilyen beletörődő, vagy esetleg igénytelen.
Vagy keress mást, vagy kerekperec mond meg mit szeretnél. Ha nemet mond rá, vagy kibúvókat keres,akkor nem a megfelelő ember mellett vagy, még akkor sem, ha szerelmesnek érzed magad.
Olvasva a kérdésed triviálisan hangzik, de sok kicsi apró elégedetlenség, hiány, probléma ahhoz vezet, hogy elveszted majd az érdeklődésed a párod iránt. Még most beszéld meg vele, hogy merre szeretnéd, hogy haladjon a kapcsolatotok, vagy pedig vess véget neki. Biztosan nem vagy még 30 sem, tehát kellene, hogy lássad, van még más opció is és még sok minden vár rád, ami boldogíthatna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!