Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évfordulót ünneplünk a páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulót ünneplünk a párommal. Szeretném meglepni őt az ágyban. Ötlet?

Figyelt kérdés

A szexi fehérnemű már sokszor volt, szóval ezen túl szeretnék ötleteket kérni. Elég bevállalós vagyok -persze a jó ízlés határán belül-, és a párom is szereti a meglepetéseket. Valami nagyon szexit és elfelejthetetlent szeretnék, aminek egy férfi biztos örülne. Már azért próbáltunk ki más dolgokat is, de most valami újat akarok mutatni és nincsen ötletem. Szóval előre is köszönöm a válaszokat!! (Csak normális hozzászólásokat írjátok légyszi) :)

23/N

2017. nov. 20. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kötözés (akár őt, akár téged/magad) vagy valamilyen szerepjáték? Mivel nem tudom, miket próbáltatok, nehéz megmondani, meg persze nem tudom, nálad mi van a jó ízlés keretein belül (ha eddig nem volt, a popsi is jó ötlet, nyilván). Vagy masszázs, ami fokozatosan átmegy szexbe, vagy valamilyen új segédeszköz. Például.
2017. nov. 21. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
Orál, kikötözéssel...és egy jó ideig ne hagyd, hogy eldurranjon. Közben izgasd kegyetlenül.
2017. nov. 21. 08:30
 13/14 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem tök gáz, hogy

1. szexet akarsz adni évfordulóra (minek, annak szívből kell jönnie, spontán)

2. hogy itt kérsz hozzá tanácsokat, mert magadtól nem is tudod.

Én évfordulóra megsütöm a kedvenc sütijét, vagy főzök egy fincsi vacsorát, szex meg lehet, nem is aktuális épp.

2017. nov. 21. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Sztriptíz?

Ültesd le egy székre, te pedig táncolj/vetkőzz előtte.

Zenét, mozdulatokat a youtube-n is találsz, te is összeállíthatod.

Én is csináltam már pár alkalommal.

2017. nov. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!