Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulót ünneplünk, elég az ha elviszem moziba, vagy amelllé kellene vennem még valamit?
szerintem sem az a fontos, hogy mit veszel neki és mennyit költesz rá. ha pl. viszel neki egy szál virágot és teljes szívből adod, sokkal jobban fogja értékelni, mintha 20ezreket vásárolsz a látszat kedvéért.
ha viszont elvárja a csajod, hogy vásárolgass neki, akkor nem irigyellek.
L
második!
szemránckrém..lol..:DDDD
biztos nagyon értékelné a dolgot a barátnőd:D
Én meg is sértődnék, ha húsz ezrekért kapnék ajándékot évfordulóra (vagy bármikor). Az olyan, mintha nem lenne elég kedve egy hangulatos kis programot összehozni (kirándulás, saját készítésű vacsora, bármi), és helyette tárgyias ajándékokkal akarna kompenzálni.
Pláne évfordulón az emlékezésen legyen a hangsúly, ne a pénzen.
Szerintem is valami meghittet találj ki.
Volt barátnőm nemrég panaszkodott nekem az új barátjára, hogy alig tölt vele időt. De a múltkor vett neki egy jó drága parfümöt, meg most venni akar neki cipőt. Idézem: "Nekem nem kell cipő, inkább lenne velem többet!" Szóval a legtöbb lány többre értékeli a szeretet kinyilvánítását a drága ajándéknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!