Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy pároddal külön töltöttétek az évfordulót?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 10:08
1/7 anonim válasza:
Mi nemis tartjuk. Nincs s olyan konkrét időpontja a kapcsolatunk kialakulásának.
23/N
2/7 anonim válasza:
Első vagyok: azt elfelejtettem, hogy valamikor 6 évvel ezelőtt egy októberi időszakban, de pl hiába tudjuk az első találka idejét, nem onnan számítjuk a kapcsolatot, hiszen meg sem csókoltuk egymást az első randin.
23/N
5/7 anonim válasza:
Hmm. Max a délelőttöt vagy délutánt, kérdéses kinek mikor kellett dolgoznia, de szerintem nem lehet belehalni. Amúgy teljesen, úgy hogy egész nap nem láttuk egymást olyan még nem volt.
6/7 anonim válasza:
Még nem. Ha csak a körülmények nem teszik lehetetlenné, nem is akarjuk, hogy előforduljon.
7/7 anonim válasza:
Előfordult...nem is egyszer...mert én másik városban élek és tanulok, és ő is másik városban dolgozik...de amúgy sem szoktuk megtartani az ilyesmit egyikünk sem az a romantikus tipus... én úgy vagyok ezzel, mint a Valentin-nappal: Eddig nem ünnepeltem a Valentin-napop,mert utáltam,hogy egy évben csak egyszer kedveskedtek, mostmár azért nem ünneplem,mert nincs rá szükségem. Minden egyes nap hercegnőként bánnak velem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!