Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a legtöbb amit a párotok nélkül töltöttetek?
Figyelt kérdés
Holnap utazom el hosszabb időre. Még sosem volt hogy ilyen sokáig ne találkoztunk volna s sajnos internet közelben sem tudok lenni. Csak telefon maradt.
Nem tudom hogy normális-e ez de most is a sírás fojtogat emiatt. :(
L/22
2011. szept. 4. 13:12
1/4 anonim válasza:
Az hogy a sítás fojtogat, teljesen normális.
A szerelem egy tűz, a távolság a szél.. Az igazi szerelmet csak tovább szítja a távolság, míg a gyengét elfújja. Legyetek mindketten hűségesek, és erősek. Ne hanyagoljátok el egymást. Kettőn áll a vásár, hozzáállás kérdése az egész.
F/16
2/4 anonim válasza:
én 1 hónapig voltam távol a páromtól és sajnos többé nem láttam, mert mikor hazajöttem és jött ki értem az állomásra, akkor sajnos karambolozott :S ='(
3/4 anonim válasza:
9 hónap mivel 3000 km választ el minket még kb. 4-5 évig, bár nálunk mindennap van skype-olás vagy legalább 2 naponta 1 óra. Kitartást!
4/4 anonim válasza:
Egy nap se telik el nélküle, vele élek. Ha menne valahova magával vinne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!