Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább, nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, nem tudom elfelejteni?!

Figyelt kérdés
33eves nő vagyok, 3 gyerek édesanyja! 16 éves koromban volt egy nagy szerelem, 4 évig tartott! Nagyon szép szerelem volt, nem csaltuk meg egymást más okból lett vége!Soha nem haragudtunk egymásra! Mikor vége lett nemsokra rá megismertem a férjem, szerelmes voltam de itt másképpen! Gyorsan jött a baba, szinte nem is volt időm gondolkodni, lakásvásárlás stb... Teltek az évek rajöttem h ez a házasság nem jó, nem figyelt rám, olykor durva volt velem! Én feladtam... tudtam hogy sz@r az egesz, igy hat a gyerekeimnek éltem, háttérbe szorították magamat es a női részemet! Nem érdekelt semmi! Aztán 11 ev után kedtem rájönni hogy nem bírom "egyedül"! Chaten megkerestem a régi szerelmet, semmi szándék , csak kíváncsi voltam mi van vele! Semmi nem történt köztünk, csak beszélgetés! Több mint 2 éve nem birok rajta túllépni! Szeretem!
2017. aug. 28. 07:47
 1/4 A kérdező kommentje:
"Szorítottam magamat" bocsánat itt elgépeltem!
2017. aug. 28. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha neki van valakije, nehéz félredobni mindent, lehet, van elég nyűgje, munka, ház, hobbi, gyerekek, stb.

Az, hogy megjelentél megint az életében, valószínű elgondolkodtatja, és már úgy kalkulál. Ha, jelentesz neki valamit, ezt Neked kell meglátnod.

2017. aug. 28. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
a gyengeség annyira emberi:)
2017. aug. 28. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Ő elvált egy gyereke van, hasonlókeppen érez irántam! Sokat beszélgettünk, csak ez igy nekem nagyon rossz, depresszios is voltam emiatt! Probálom elfelejteni, de folyton az a "mi lett volna ha" kérdés gyötör!tudom azon már kár kattogni, a jelen annál fontosabb! Ő arra vár hogy lépjek! Gyenge vagyok, tudom!Ezért nagyon haragszom magamra!
2017. aug. 28. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!