Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom elfelejteni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni, mit tegyek? 16/F (tovább lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akivel 9. elején találkoztunk először és nagyon egymásra hangolódtunk, rengeteget beszélgettünk minden nap kivétel nélkül, még külföldről is, egészen szeptembertől december végéig.Én azt gondoltam lehet több is a nagyon jó barátságból, mert néha félreérthető utalásokat tett. Ezután kiderült hogy neki egy másik pali jön be, és decembertől kezdve egyre többet kezdett el vele foglalkozni, míg velem kevesebbet beszélgetett, és hát akaratomon kívül féltékeny lettem, nagyon szarul éreztem magam, és ezt úgy próbáltam meg levetkőzni, hogy egyszerűen ignorálom a lányt, nem válaszolok neki, nem szólok hozzá. Tudom hogy ez egy brutálisan szar döntés volt, azért ember az ember mert hibázik. Ő februárban összejött azzal a sráccal, és most február elején szétmentek. Én tavalyelőtt december óta nem mondtam neki többet 6 sziánál. Ez lezárt ügynek számítana, de az a helyzet hogy én ezt a lányt nem tudom elfelejteni, állandóan beugranak képek hogy milyen jókat beszélgettünk, röhögtünk, és hogy hiányzik a barátsága. Az agyam elfelejtené, de a szívem nem engedi, vagy ilyesmi. Minden második estén olyan valós álmom van, hogy kibékülök vele, és újra ha nem is pár, hanem csak nagyon jó barátok vagyunk mint régen. Viszont én másfél év után nem tudnék hozzászólni. Teljesen tétlen vagyok, mit tegyek?

2014. márc. 2. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Iratkozz be valami csajozási tanfolyamra, még ha csak online is. Nem véletlenül jött össze mással.

Aztán majd persze hozzá is kellene szólni, de az majd alakul.

2014. márc. 2. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ember... Mintha én írtam volna le a tavalyi sztorimat :)

Annyi különbséggel, hogy a csávesz nem jött össze a szerelmemmel (mondhatom nyugodtan így mert beleestem, szerelmes voltam bele - és egyre jobban úgy érzem még mindig). Csak egyetlen gond van. Nagyon megváltozott, egyetlen rossz barát hogy megváltoztatja... :( Na ezt most hagyjuk.

Mit csinálj? Mivel nem vesztetek össze meg semmi ilyesmi nem történt, simán elkezdhetsz újra beszélni vele. Ha még mindig akarod őt akkor vetődnöd kell. Az ő irányába vagy távolabb tőle. Most rajtad áll.

Ha úgy érzed kialakulhat köztetek valami, akkor nem kell elfelejtened! :)

2014. márc. 2. 19:26
 3/3 A kérdező kommentje:
19:26, ő is eléggé megváltozott azóta..A pasi megváltoztatta ugyanúgy:D szóval elég hasonló a két sztori, csak azzal a különbséggel, hogy én hónapokon keresztül mindennap azt láttam hogy hogy smárolnak.. Mindezek ellenére szívesen újrakezdeném a barátságot, de számomra lehetetlen kezdeményezni.:( Úgy vagyok vele ha neki is fontos vagyok még, csak kezdi ő vagy valami.
2014. márc. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!