Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őt eljegyezte, engem nem fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt eljegyezte, engem nem fog?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kicsit kétségbeestem és valószínű ezzel nem lennék egyedül.

Párommal fél éve vagyunk együtt, előttem menyasszonya volt (1 éves kapcsolat) , de hogy azt mennyire gondolta komolyan...nem tudom, csak annyit, hogy mindketten viselték a gyűrűt ( a lány hagyta el később). Mi beszélgettünk házasságról, nagyon ellene van, amit nem értek.

Ők együtt is éltek, mi is nagyon sokat együtt vagyunk, de még nem lakunk együtt.

Igazából joggal gondolhatnám ezekből, hogy az exét jobban szerette? Miért nem akar házasságot, ha valakit már megkért? :S (nem mintha én szeretnék, de így zavar)

26/F/N

2018. jan. 11. 13:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem számodra is egyértelmű, hogy azért van ellene, mert pofára ejtették. Téged szerintem az zavar, hogy szóba került és mint lehetőség lett eleve kizárva. Beszéljetek ennek a hátteréről és járjatok utána, hogy ez végleges-e vagy csak idő kell, mire lezárja ezt a kellemetlen tapasztalatot és képes lesz újra ilyen téren nyitni.

31/f

2018. jan. 11. 13:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a pofára ejtésről van itt szó. Én és a párom is szoktunk ilyenről beszélgetni és volt, h felvetette, h minek kell a lánykéréshez gyűrű, h az nem fontos. (Tudtam, h az exének vett eljegyzési gyűrűt, csak a csaj előbb elhagyta, minthogy sor kerülhetett volna a leánykérésre.) Én pedig kifakadtam, h ha az exének tudott venni gyűrűt, akkor csak nekem sem esik nehezére.. Aztán nevetett egyet, h igazam van. Akit pofára ejtettek, annak nagyon nehéz meglátnia a szépet és a jót a dolgokban...
2018. jan. 11. 13:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rájött, hogy 1 év - pláne fél év - semmire sem elég. Nem ismered meg igazán a másikat, nem tudhatod, tényleg vele akarod-e leélni az életed (mert ugye elvileg ez lenne a házasság lényege).

Lám, az előző kapcsolata is véget ért, értelme nem volt eljegyeznie a lányt. Legyél kicsit türelmesebb! :) 2-3 év után elkezdhettek beszélni róla, és ha akkor is mereven elzárkózik előle, na akkor van bibi. Vagy belemész, hogy csak együtt éljetek házasság nélkül, vagy kezdheted elölről az ismerkedést.

2018. jan. 11. 13:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valószínű igazatok van!!! :) így azért máris könnyebb, megnyugtató, hogy "csak ezért" :)
2018. jan. 11. 13:35
 5/16 anonim ***** válasza:
31%

Szia!

Én szívesen megkérném a kezed, hozzám jössz feleségül?

Hozzám is költözhetsz ;)

2018. jan. 11. 13:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak rájött, hogy nagy hiba volt ezt ennyire elsietni az előző kapcsolatában, ezért most okosabb. És azért valljuk be, fél/egy év alatt eljegyezni valakit, akivel még csak együtt se élt soha az ember, tényleg elkapkodott és ostoba dolog. Szerintem csak erről van szó, szóval ne stresszelj vagy agyalj rajta, csak élvezd a kapcsolatot :)
2018. jan. 11. 14:09
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

Azt mindenképp derítsd ki, hogy hogyan képzeli el a dolgokat. Én is még ismerkedéskor kifaggattam erről a barátnőm, hogy feltételezve, ha jól alakulnak a dolgok, akkor hogyan képzeli el. Igaz nekem a házasság a mindegy kategóriába esik, de gyereket szeretnék, családban gondolkodom. Ha eleve úgy áll a dolog, hogy teljesen mást akarunk, akkor nyilván nem raboljuk egymás idejét. Megbeszéltük, pozitív válaszokat adtunk/kaptunk, összejöttünk.

31/f

2018. jan. 11. 14:12
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Azért vicces, hogy idegenektől vársz választ a kérdésedre, majd a válaszoktól egyből megnyugszol, ahelyett, hogy a pároddal őszintén beszélnél erről. Én egyáltalán nem lennék megnyugodva, mert teljesen mindegy, itt ki mit írogat, az a lényeg, hogy a párod hogyan vélekedik erről.
2018. jan. 11. 15:05
 9/16 A kérdező kommentje:

Igen, idegenek véleménye is érdekelt, hogy ki hogyan látja, akár kívülállóként is. Tudtommal ez egy olyan oldal, ahol a kérdésemre idegenek fognak válaszolni.

Nyílván meg lesz beszélve ez is, csak érdekelt, mert frusztrálz a helyzet. :)

2018. jan. 11. 15:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy megkérdezted, hanem az, hogy ettől nyugodtál meg. Látom nem érted.
2018. jan. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!