Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őt eljegyezte, engem nem fog?
Sziasztok,
Kicsit kétségbeestem és valószínű ezzel nem lennék egyedül.
Párommal fél éve vagyunk együtt, előttem menyasszonya volt (1 éves kapcsolat) , de hogy azt mennyire gondolta komolyan...nem tudom, csak annyit, hogy mindketten viselték a gyűrűt ( a lány hagyta el később). Mi beszélgettünk házasságról, nagyon ellene van, amit nem értek.
Ők együtt is éltek, mi is nagyon sokat együtt vagyunk, de még nem lakunk együtt.
Igazából joggal gondolhatnám ezekből, hogy az exét jobban szerette? Miért nem akar házasságot, ha valakit már megkért? :S (nem mintha én szeretnék, de így zavar)
26/F/N

Szerintem számodra is egyértelmű, hogy azért van ellene, mert pofára ejtették. Téged szerintem az zavar, hogy szóba került és mint lehetőség lett eleve kizárva. Beszéljetek ennek a hátteréről és járjatok utána, hogy ez végleges-e vagy csak idő kell, mire lezárja ezt a kellemetlen tapasztalatot és képes lesz újra ilyen téren nyitni.
31/f

Szerintem rájött, hogy 1 év - pláne fél év - semmire sem elég. Nem ismered meg igazán a másikat, nem tudhatod, tényleg vele akarod-e leélni az életed (mert ugye elvileg ez lenne a házasság lényege).
Lám, az előző kapcsolata is véget ért, értelme nem volt eljegyeznie a lányt. Legyél kicsit türelmesebb! :) 2-3 év után elkezdhettek beszélni róla, és ha akkor is mereven elzárkózik előle, na akkor van bibi. Vagy belemész, hogy csak együtt éljetek házasság nélkül, vagy kezdheted elölről az ismerkedést.

Szia!
Én szívesen megkérném a kezed, hozzám jössz feleségül?
Hozzám is költözhetsz ;)

Azt mindenképp derítsd ki, hogy hogyan képzeli el a dolgokat. Én is még ismerkedéskor kifaggattam erről a barátnőm, hogy feltételezve, ha jól alakulnak a dolgok, akkor hogyan képzeli el. Igaz nekem a házasság a mindegy kategóriába esik, de gyereket szeretnék, családban gondolkodom. Ha eleve úgy áll a dolog, hogy teljesen mást akarunk, akkor nyilván nem raboljuk egymás idejét. Megbeszéltük, pozitív válaszokat adtunk/kaptunk, összejöttünk.
31/f

Igen, idegenek véleménye is érdekelt, hogy ki hogyan látja, akár kívülállóként is. Tudtommal ez egy olyan oldal, ahol a kérdésemre idegenek fognak válaszolni.
Nyílván meg lesz beszélve ez is, csak érdekelt, mert frusztrálz a helyzet. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!