Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél millió azaz 1 500 000 Ft-ért szeretnétek engem lányok?
Figyelt kérdés
;(2017. nov. 12. 10:49
1/10 anonim 

válasza:

Attól függ mennyire high tier-t veszel igénybe ennyiért. Lenne amelyik hozzád menne feleségül, de lenne olyan is, amelyiknél egy óraára sem lenne elég.
2/10 anonim 

válasza:

A pénzes faszikat se önmagukért szeretik, hanem a pénzükért. Nem is értem, akik folyton ezzel jönnek. Szerintem egy pénzes férfinak nehezebb olyan nőt találnia, aki valóban szereti és megbecsülni, és nem csak a pénzéért "szereti". Ha gazdag lennék, én biztos titkolnám, mert nem akarnám, hogy rám tapadjon pár pénzéhes pióca.
3/10 anonim 

válasza:

Mi ez a 1,5 millió mánia ma ezen az oldalon?🤔😲
4/10 anonim 

válasza:

Há' ennyié' már van béjemvé.
31/f
5/10 anonim 

válasza:

Nem. De másfél millió elég kevés. Most úgy megtakarítás szinten is. Nekünk már nem nagyon lesz nyugdíjunk.
6/10 anonim 

válasza:

Magukat biztosan szeretnék.
Csak személyiségedet tudnám szeretni, hisz az vagy te.
7/10 anonim 

válasza:

Attól függ, mennyi ideig. Egy hétig mondjuk oké. Talán egy hónapig is, ha jó fej is vagy. De egy életre vagy úgy általában...? Hát, arra azért ez nem elég.
8/10 A kérdező kommentje:
Egy hónapban kiegyezhetünk.
2017. nov. 12. 11:26
9/10 anonim 

válasza:

Én szeretném a másfél milládat.
10/10 anonim 

válasza:

Hallod, állj már le a másfél milliós kérdésekkel! Nyertél a lottón vagy mi van? meghalt apád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!