Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam ezt meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam ezt meg neki?

Figyelt kérdés

Édesanyám álláspontja szerint minden második hétvégén egy napot alhat csak itt a barátom...

Saját szobám van, nem zavar egyébként senkit sem. De nem engedi hogy pl vasárnap este ott aludjon és onnan menjen dolgozni... Pedig nem kereszteznék egymás útját.

Nem értem anyám miért ilyen vaskalapos. Több vitám volt már ezzel kapcsolatban vele.

Mégis mire hivatkozva mondjam meg ezt a barátomnak hogy nem alhat így itt?? :S az egész annyira kellemetlen mert én meg bármikor ott alhatok kb náluk.. Mit mondjak neki? Mikor anyám sem mond semmit hogy miért..

24 évesek vagyunk.

2018. jan. 11. 08:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szexeljetek mashol es nem fogja erdekelni.
2018. jan. 11. 09:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Miért szerinted a szex zavarja? Hát nem tudom nem olyan típus akit ez zavarna szerintem
2018. jan. 11. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne "idegen" a gyereked párja?

2018. jan. 11. 09:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Egyébként a barátom nagyon rendes megcsinál bármit szívesen. És önként ajánlja fel, sőt anya meg is kérte pár dologra. Amit meg is csinált.

Epp ezt nem értem anyámban h mégis ilyen..

2018. jan. 11. 10:00
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Azért, mert idióta és régimódi. Az én anyám is ilyen, csak ő akkor is megvan sértődve, ha egy évben egyszer alszik itt a barátom. Ezért is van már folyamatban a költözés, félrerakunk rá, mert ezt a hárpiát nem lehet kibírni.

Egyébként én sem értem, hogy a gyereked párja miért lenne idegen, főleg ha már régóta együtt vannak. Főleg úgy, hogy nagy a ház, ezért nem kereszteznék egymást, nem egymáson kellene taposni.

Észérvnek mondanám, hogy ha a barátod sokszor ott alszik, akkor belead mondjuk egy kis pénzt a háztartásba. Mondjuk én már ennek a kéthetente egyszeri alkalomnak is örülnék.

Ennek ellenére neked is azt tudom mondani, hogy te is költözz el a p**sába, aztán a vén szipirtyó meg üljön magányos a nagy házában.

22/N

2018. jan. 11. 10:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyedüli gyerek vagy? Ha igen, esetleg anyukád "ragaszkodik" hozzád? Apukádnak milyen véleménye van?

Találkoztam majdnem egyező 2 szituációval munkám során.

Az anya "félt" egyedül maradni a férjével, ezért mindent megtett, hogy a lánya "boldogságának" útjába álljon. Nem engedte szórakozni, mindig talált kifogást arra, hogy a barát miért nem jöhet.

Az apa harmonikus kapcsolatban állt az anyával, de mégsem szerette, hogyha a gyereke párja ott volt. Bizalmatlan volt, úgy gondolta, az ő háza, az ő vára. Nomeg úgy gondolta, hogy amíg nem komoly a kapcsolat, nem engedi szívesen a közeli szférájába.

Képzeld el a dolgot az anya nézőpontjából. Lehet, hogy ő kicsit magának faló ember, aki szereti, hogyha nincsenek "idegenek" az otthonban - nem zavarják őt a bázison. Vannak közös programok, ahol jobban megismerheti a fiút?

Anyuka miért nem indokolja meg a nemleges választ? Barátodnak is mondd ugyanezt, hogy nem indokolta. Megnehezíti kettőtök kapcsolatát, de tartsatok ki egymás mellett.

A megoldás erre a helyzetre az összeköltözés lenne szerintem. Ha nem is most, tűzzétek ki közös célnak. Azt követően lehet, hogy már anyukád fog hívni benneteket, hogy menjetek át hétvégén és aludjatok ott.

2018. jan. 11. 10:29
 17/18 A kérdező kommentje:

Anyáék 25 évig éltek házasságban míg anyámnal betelt a pohár. Apám ugyanis alkoholista...

Van még két húgom. Én vagyok a legidősebb.

2018. jan. 11. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert nem akar idegeneket a házában látni és pont.

Ennyi a nagy titok, én sem örülök, mikor a lányom pasija itt van, mert feszengős, hisz mégiscsak "vendégünk van".

2018. jan. 12. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!