Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam ezt meg neki?
Édesanyám álláspontja szerint minden második hétvégén egy napot alhat csak itt a barátom...
Saját szobám van, nem zavar egyébként senkit sem. De nem engedi hogy pl vasárnap este ott aludjon és onnan menjen dolgozni... Pedig nem kereszteznék egymás útját.
Nem értem anyám miért ilyen vaskalapos. Több vitám volt már ezzel kapcsolatban vele.
Mégis mire hivatkozva mondjam meg ezt a barátomnak hogy nem alhat így itt?? :S az egész annyira kellemetlen mert én meg bármikor ott alhatok kb náluk.. Mit mondjak neki? Mikor anyám sem mond semmit hogy miért..
24 évesek vagyunk.

Mert anyád nem engedi és kész. Nálam se aludhatott ott párom soha.
N25

24 évesek vagytok ,és tiltja?
Kvázi meg sem teheti. FElnőtt emberek vagytok.
Okok maximum azok lehetnek ,hogy az "Én házam ,én váram" filozófia szerint Ő akar dirigálni, vagy pedig nem szimpi neki barátod, és ezért teszi ezt.
Egyébként költözzetek barátodékhoz, nálunk ez oldotta meg a gondot.
25/f

Milyen minden héten??? Alapból úgy beszéltük meg hogy egyik héten itt a másikon ott. Nem használja senki cuccait. Az én cuccaimat használja, az én törölközőm tusfürdőm.. Ezeket én vettem mind. Kaját is én csinálok az én pénzemen.hagyjuk már.. És hétköznap nem látjuk egymást csak hétvégén.
Én meg csak egy éve dolgozom nem tudok elkoltozni csak úgy, felénk 100ezer plusz rezsi árak vannak..
Az értelmes válaszoloknak köszönöm.

De miért kéne neked megindokolnod? Azt meg miért ne mondhatnád meg a párodnak, hogy anyád nem bírja?
Aludjatok a párodnál, és kész.

A szüleidnél laksz, ők mondják meg a szabályokat. Nekem is tele volt a tököm azzal hogy a fiam barátnője állandóan itt lebzselt. Ha heti egyszer itt alszik akkor OK, de ne idegenekhez kelljen már alkalmazkodnom.
Ha neki nem tetszik akkor menjen el dolgozni, tartsa el magát és akkor majd a saját szabályai szerint élhet.

Hát de ez benne a pláne hogy nem lebzsel itt állandóan.. Kéthetente egy napot..egy napot alszik itt.
Dolgozik ő is és én is. Nem vagyunk naplopók. De amilyen albérlet árak vannak.. Lehetetlen fiataloknak csak úgy olyan könnyen elindulni. Több megértés kellene talán.
Főleg úgy hogy anno anyukám édesanyja azért költözött el otthonról és hagyta ott a lakást hogy anyukám és a barátja együtt elhessenek és együtt tudjanak takarékoskodni gyűjteni!! Hogy aztán el tudjanak indulni. Így lett házasság lakás stb.. 2 évet feláldozott mamám emiatt.
Tehát anyukámnak kéne tudnia leginkább hogy milyen helyzetben vannak a fiatalok és rajta is így segített mama. Azóta meg rosszabb még a helyzet.
De én nem ezt várom anyától ettől függetlenül! Hanem hogy ne legyen már ennyire vaskalapos amikor neki az anyukája nagyon rendes megértő volt vele anno mikro pont ennyi volt mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!