Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondjam el neki az érzéseimet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki az érzéseimet, vagy hagyjam a sorok között olvasni továbbra is?

Figyelt kérdés
Lassan kezdek megőrülni mert már nem nagyon tudom magamban tartani. Miért baj az, ha nyiltan elmondom neki, hogy mi a helyzet, 27 éves nő csak tudja a helyén kezelni?
2017. dec. 18. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Ha akarja és viszonozza az érzéseidet,akkor tudja.Ha meg nem,akkor le sem sz..rja,mit érzel.
2017. dec. 18. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Mond el neki, még akkor is, ha visszautasít. Jobb, ha tudja, mert ha magadban tartod, örökké azon fogsz rágódni, hogy miért nem mondtad el, stb. Nyugodtan mond meg neki. Vagy visszautasít, vagy nem. Ha visszautasít, legalább tudni fogod hogy nincs nála esélyed, el tudod felejteni őt.
2017. dec. 18. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Mondd el neki mert addig sehogysem fogsz tudni megnyugodni. Bármi lesz, te túl leszel rajta. Ne idegeskedj!
2017. dec. 18. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Pontosan..én évekig magamba tartottam -pedig a kimondatlan elfolytott dolgok beteggé teszik az embert (gégeràk stb.) :(

Most elmondtam az elmult 6évem letudtam egy terhet igy ha akar vmit keres ha nem én is könyebben tovàbbtudok majd lépni..

2017. dec. 18. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
De igen amugy meg tudta mert neten lenyomozott-utàlnom kellene mert mindig közel engedett majd ellökött..hitegetett majd eltünt..
2017. dec. 18. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Mond el neki sztem ne tarsd magadba.Én bànom hogy nem mondtam el az első szerelmemnek az érzéseimet én ebbe őrültem majdnem bele.Éreztem hogy nem lessz belőle semmi de ezt magamnak is köszönhetem mivel én is tehetek rola hogy nem adtam meg annak a lehetőségét hogy megvalljam neki hogy igenis éreztem akkor vmit .Akkor legalàbb elgondolkodott volna és lehet hogy megismertem volna egy csodàlatos embert mégha nem is örökre is lettünk volna együtt .:(
2017. dec. 18. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!