Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szembejött egy srác tinderen, rég volt rám ekkora hatással valaki első benyomás alapján. Chateltünk, de nem írok neki vissza egy hete, úgy éreztem hülyeségeket írok amit félre fog érteni, továbbra is nagyon szimpatikus. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyeteme az enyém mellett van, párszáz méterre, ezért amikor tehetem, a sulija közelében ebédelek, hátha észreveszem, utcán előbb leszólítanám, minthogy visszaírjak neki valamit. (igen, ennyire súlyos a helyzet). Már csak a csodában reménykedem. Még nem beszéltünk eleget ahhoz, hogy bárhova is elhívjam, viszont mindenképp meg szeretném ismerni. Eléggé hasonlít az ízlésünk, nem tudom, hogy bejövök-e neki, mióta nem írok neki vissza azóta nem írt viszont még szét sem váltunk. Szerintetek mi lenne a megoldás? Ti mit tennétek a helyemben? Inkább várjak, hogy "véletlenül" összefussunk, vagy lépjek a tettek mezejére? Nagydumás vagyok eléggé, de itt most úgy érzem sok forog kockán. Konkrétan megláttam a kis képét, és nem a leghelyesebb pasi a világon, de hirtelen belémhasított a tudat, hogy hozzá akarok menni feleségül. Méghozzá AZONNAL. Segítsetek! Egy eléggé megszeppent és kétségbeesett 19 éves lány2017. okt. 2. 21:52
1/11 anonim válasza:
Miért nem írsz neki vissza? Így ne várd el, hogy írni fog neked.
2/11 anonim válasza:
IRJ NEKI. Igy nem lesz belole semmi, elkonyveli, hogy leszarod es tovabblep. Nyilvan ha eddig dumaltatok, annyira hulyesegeket nem irtal.
3/11 anonim válasza:
először is hülye vagy. Másodszor ez egy embernek úgy jön le, h nem érdekled.
Szóval ha akarsz vmit, tegyél érte anyukám..
4/11 anonim válasza:
Egy hete nem írtál neki, azt hitte, le akarod koptatni. Azóta akár össze is jöhetett mással.
5/11 anonim válasza:
A kérdésed, kételyt ébreszt bennem. Biztos hogy egyetemre jársz és nem oviba?
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat. Remélem mindenki alól rántotta már ki a talajt egy másik ember puszta létezése, legalább ennyire. Én is kva hülyének érzem magam, ne aggódjatok. ÍRNI FOGOK NEKI! Mert igazatok van. Köszi. :))
2017. okt. 2. 22:14
7/11 anonim válasza:
Nem semmi! Lehet azért nem igazol vissza a csaj 2 hónapja és nem válaszol az üzenetemre, mert annyira bejövök neki, hogy megijedt? :'DD
8/11 anonim válasza:
Igen, rántotta már ki, de felnőttem azóta. Vagy írjál neki ott és úgy találkozzatok vagy hagyd ezt az egészet, mert amit most művelsz az egy értelmetlen női idióta agymenés.
Amióta te játszod ezt az ebédelős reménykedést azóta lehet, hogy már mást kúrogat tinderről.
Miért van az, hogy a nők ilyen áhh nem is tudom miket találnak ki néha.
9/11 anonim válasza:
Corvinusos vagy a srác pedig bme-s?
10/11 anonim válasza:
Azt írta, hogy egymás mellett van a két suli, a bme es a corvinus nem a Duna két másik oldalán van véletlenül?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!