Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért bánt, hogy továbbra is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt, hogy továbbra is használja a tindert?

Figyelt kérdés

2 hete megismertem egy srácot, volt néhány nagyon jó randink, de külföldön él és megbeszéltük, hogy nem akar egyikünk sem távkapcsolatot (nekem még van hátra pár szemeszter a suliból, utána ki akarok költözni, szóval lenne jövője a dolognak). Írtam is már ki kérdést ezzel kapcsolatban.

1 hete ment haza, azóta beszéltünk gyakorlatilag minden nap, tegnap este is fél órát telefonon(esetek többségében ő keres). Tudom, hogy nem vagyunk együtt, ezt korrektül tiztáztuk is, de látom, hogy használja még a tindert, mert most változtatott valamit a bioján :/ Ez jogosan bánt? Álljak akkor én is úgy hozzá, mintha csak egy barát lenne? Nekem többet jelent már most, amióta beszélek vele, senki más nem érdekel, pedig az első barátom óta gyakoratilag faltam a pasikat.

2017. okt. 3. 16:14
 1/6 kén_ ***** válasza:
Szerintem ezután a változatosság kedvéért ne fald a pasikat, egyszerűen csak ismerkedj, aztán majd kialakul. Felesleges rá várni, mert nem tudhatod mit hoz az élet. Ha meg esetleg egy országba keveredtek huzamosabb időre, megpróbálhatjátok még mindig.
2017. okt. 3. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 az az igazság, hogy amíg nem költözök ki, nem akarok kapcsolatot sem. Ezért is tudnék várni rá, mert most úgysem akarok itt senkit. Amúgy, mint pasi, szerinted lehet, hogy most csak szexre keres lányokat? Az nemis zavarna egyébként, nem vagyunk együtt ugyebár, így ez nemis lenne megcsalás. De gondolom így, hogy minden nap ír, hagy hangüzenetet, vagy felhív, akkor biztos van terve velem...
2017. okt. 3. 16:32
 3/6 kén_ ***** válasza:
Nem ismerem, szóval így nehéz megmondani. Azt tudom elképzelni, hogy szimpatikusnak talált, és eltudja veled képzelni, de 2-3 szemesztert - nem emlékszem már az első kérdésedre -, nem fog tűkön ülve várni. Összejárkál majd másokkal, addig meg te is. Viszont az szerintem hiba lenne, ha folyton a fejedben lenne, mert egy "barátság extrákból" is bármikor lehet több, sose lehet tudni, hogy mi hogyan alakul. Ha majd kint leszel már, akkor érdemes vele ilyen szinten gondolkodni, szerintem. Addig meg minek nézegetni a bioját? Amire nincs ráhatásod - pl. hogy összejöjjön valakivel, mert beleszeret -, azon kár sokat aggodalmaskodni, rágódni. Fel a fejjel.:)
2017. okt. 3. 16:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van :) Egyébként, nem feküdtünk le, és azt se akarom, hogy ebből "barátság extrákkal" legyen, csak akkor feküdnék le vele, ha már kapcsolatról beszélhetünk..ebben most pont ez a "varázslatos" :D Nem fogok szomorkodni, tényleg nincs most értelme.
2017. okt. 3. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:

,,De gondolom így, hogy minden nap ír, hagy hangüzenetet, vagy felhív, akkor biztos van terve velem...''

Igen, a dugás:D

Külföldön van, megbeszéltétek, hogy nem akartok távkapcsolatot, nem egyértelmű?

Olyan nincs akinek nem is kell fizetnie és semmilyen érdeklődést sem vár el, ezért csinálja ezt.

2017. okt. 3. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 ha csak dugni akarna, akkor nem így viselkedne. Ilyen téren eléggé kiismertem már a pasikat. Ha egy pasi csak dugni akar, akkor egyrészt folyton a szexre tereli a témát, nem mesél sokat magáról és az sem érdekelné, hogy velem mi van, nem keresne minden nap, főleg nem úgy, hogy azt se tudni, mikor látjuk egymást legközelebb. Minek feccölne ennyi energiát egy dugásba? Jó pasi, bárkit összeszedhet kint is :D Na mindegy, inkább jegelem az érzéseimet, amíg nem élek kint, nem vágom magam alatt a fát :D
2017. okt. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!