Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
2 hónappal ezelőtt beszéltük barátommal hogy elmegyünk együtt nyaralni, és betársult volna mellénk az egyik haverja meg a barátnője.
Aztán közben ők szakítottak. De mi ugyanúgy mennénk így 3-an. Engem nem zavarna a dolog. Viszont az igen hogy ez a srác nagyon meg van indulva hogy így buli úgy buli. A barátom is húz a bulik felé meg én is mennék szívesen de azért nem akarom hogy arról szóljon a nyaralás hogy buliból buliba megyünk.
Szerintetek jó ötlet így elmenni nyaralni? Kicsit félek emiatt.. Tartok ettől. Nem akarok buli gyilkos lenni de ebből feszkót sem szeretnék.

Üljetek le harman megbeszélni.
Szakítás után persze, hogy bulizni akar. Nem kötelező mennie

Beszéljétek meg, mindenki mondja el az igényeit és hogy mit szeretne csinálni, látni és kössetek kompromisszumot. Nálunk ez egy strandmániás és egy városnézős társaság összeegyeztetésével volt. Egyik nap áztattuk, másik nap nézelődtünk, harmadik nap meg rövid időre szétváltunk, aztán este a parton volt egy nagy közös vacsi.
Azt el kell fogadnod, hogy ebből nem lesz párocskás nyaralás, csak baráti. Rá is tekintettel kell lennetek, hogy ne csak gyertyatartó legyen, főleg, ha csak hárman mentek.
Hát igen azt tudom hogy nem lesz párocskás nyaralás. Ami nem baj csak azt nem akarom hogy teljesen az ő akarata érvényesüljön.
Mert azért oké hogy ő bulizni akar de ez nem csak róla fog szólni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!