Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de el kell engednem. De hogyan?
Annyira nehéz. Másfél éve ismerjük egymást, én szerelmes vagyok belé. Ö...csak reménykedtem benne, hogy az lesz. Barátok vagyunk/voltunk, bár néha azt éreztem, hogy ö is többet érez. Úgy érzem nem birom tovább.
Hogy nem hiányzom neki annyira, hogy kibirja ha hetekig nem találkozunk. Bele betegedtem.
Mégis nehéz elengedni. Hogyan? Kérlek segitsetek.
25/l
Nem világos az előzmény,
ha tudja hogy szerelmes vagy belé és nem keres vagy nem viszonozza engedd el
ha nem volt még köztetek semmi akkor talán megér még egy misét...
Hát, mint irtam barátok vagyunk. Ami persze abból is áll, hogy ha én nem keresem, ö esetleg csak 2 hét után.
De... lefeküdtünk egymással.
Nem értem, mert vonzódik hozzám, barátok is vagyunk. Tudom a szerelem összetett dolog, nem lehet megmagyarázni.
Nem tudom...
Első körben realizálni kellene magadban hogy ti nem vagytok barátok már. Nem csak azért mert lefeküdtetek, azért is mert a te érzelmeid túlmutatnak a barátság keretein.
Második körben el kéne odáig jutni, hogy ha kapcsolatra esély sincs nincs miért keresni a másikat. Se naponta, se hetente, se kéthetente. Mivel ezzel csak azt a félt bántjuk aki többet érez. Ezzel ő nem tesz jót veled. Az hogy te ezt hagyod meg csak önkínzás.
Harmadik körben ha ez a nemlétező barátság és viszonzatlan szerelem kényszerűen megszakad, kénytelen leszel a helyét másik kapcsolattal pótolni. Na itt nem azt mondom, hogy egyből másik párkapcsolatba kell ugrani. Sokkal lényegesebb szerintem, hogy nyitott légy a többi ember felé vagy a régi barátok és családtagok irányába. Tölts velük több időt, szervezz programokat. Akkor a figyelmed már könnyebben tereled más irányba, ami az életed építi is nem csak rombolja mint a fenti egyoldalú "kapcsolat"
4-es nagyon jól kifejtette a dolgot.
Mikor értik már meg az emberek hogy férfi és nő között nincs barátság?
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Igen, igazatok van, csak reménykedtem. Rettenetesen ragaszkodtam hozzá.
De belátom,h ez nem megy, talán sose lennénk kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!