Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem a paromat sokkal jobban szeretem mint magamat. Normalis ez?
Figyelt kérdés
Mostanaban kicsit borus az amugy is csak par honapos kapcsolatunk, megis azt erzem o a minden es, hogy sokkal fontosabb o mint en. Jobban szeretem ot, mint magam. Nem jo erzes. Mit gondoltok errol? Szerintetek ezt elmondhatom neki ezt, vagy rossz hatassal lenne a kapcsolatunkra?2017. dec. 21. 16:05
1/8 anonim válasza:
Nagyon szeretheted, ha nem mered vele megbeszélni, amit érzel :D
2/8 anonim válasza:
Ez nem jó és nem normális. Saját magadat kell először szeretned, mindenki más csak utána jön.
Pl. ha vége a kapcsolatnak, akkor mi lesz veled?
Elmondhatod neki, hogy mit érzel, azonban ő is azt fogja mondani, hogy oké, ő is szeret, de ez nem normális.
Ő nem lehet a mindened! Ha ő nincs, akkor te egy senki vagy?
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, szeretem, azert gondolkoztam el merjem-e mondani, mert talan ezzel negativ erzeseket keltek benne, talan o nem ilyen feltetel nelkul szeret.
En sem erzem, hogy teljesen egeszseges lenne :( majdnem szakitasra kerult sor nem reg mindket fel reszerol, es itt jottem ra, hogy nem birnam ki.
2017. dec. 21. 16:16
4/8 anonim válasza:
Igazából ilyet inkább regényekben, könyvekben szoktak mondani: "Az életemnél is jobban szeretlek!"
5/8 anonim válasza:
Szegény sajnállak, de akkor minden rendben mert kibékültetek?
Miért szakítottatok?
Mond el neki jobb ha őszinte vagy.
29f
6/8 A kérdező kommentje:
Hat mondhatni minden rendben, de elegge megviselte a vita, nem tudom az o reszerol mennyire stabil a dolog...
2017. dec. 21. 21:00
7/8 anonim válasza:
Ne mondd el neki.Viszont dolgozz a saját önbizalmadon, mert rossz vége lesz.Tapasztalat :(
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, én mikor legutoljára ezt mondtam neki, akkor olyanokat mondott vissza, hogy " magaddal kell először foglalkozz " " saját magad vagy a legfontosabb " " törődj magaddal is " stb... 2 hónappal rá szakítottunk... Szóval ha mondod és ilyeneket kapsz vissza akkor ne szamits sok jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!