Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondom, hogy szeretem, de nem érzem. Normális ez?
Egy ideje ismerkedünk, de nem vagyunk még együtt. Viszont már úgy viselkedünk, mintha együtt lennénk, és ő már mondta is, hogy szeret. Én is mondom neki ilyenkor, hogy én is szeretem. Viszont úgy érzem, hogy még ne szeretem. És szerintem ő sem mondja őszintén, hogy szeret, hiszen igazából még alig több mint 3 hónapja ismerjük egymást.
Én azt érzem, hogy jó, hogy velem van, és kedvelem. Vonzódom hozzá. Jó, hogy ő van, de lehet, hogy csak azért mert most nincs más.
Mikor azt mondom neki, hogy szeretem, kicsit bűntudatom van, mert igazából nem érzem. De ő erre, mikor mondom, hogy szeretem, mindig azt mondja, hogy tudom, és abban a "tudom"-ban viszont olyan boldogságot érzek.
Normális ez, így az elején?
Nem. Az üres szavak semmit sem érnek.
Ha nem szereted, ne jöjj vele össze, mert mindkettőtöknek negatív élményeket szerzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!