Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem-e még a barátom?
Tudom,ez így buta kérdésnek hangzik,de komolyan nem tudom szeretem-e vagy "csak úgy"vele vagyok...
Mostanában sokat veszekszem vele,nem érzem azt mint eleinte(2 éve lesz hogy együtt vagyunk),nem érzem hogy ha nem tudok beszélni vele reggel telefonon(mindig szoktunk,nálunk ez ilyen szokás)akkor rosszabbul indulna a napom,kevesebbet gondolok rá napközben is.
Ha valami történik,még mindig várom hogy majd elmeséljem neki,általában várom a találkozásokat(de mintha ez sem lenne az igazi,mert néha van olyan hogy úgy gondolom ma inkább itthon maradnék),de ha mégis lemondja,max nagyon kis csalódottságot érzek,de nem érzem hogy annyira zavarna...
Viszonylag ritkán,de van hogy ha ő közeledne szexuálisan,akkor azt érzem hogy most nincs kedvem,nem akarom...
Viszont a találkozókat várom,sokszor ha több időm van,nem vagyok fáradt, ugyanúgy sminkelem magam,megcsinálom a hajam a találkozóink előtt mint eleinte,szóval úgymond tetszeni akarok neki.
De mégis,bizonytalan vagyok,hogy szeretem-e,viszont nem akarom ott hagyni,mert lehet akkor rájönnék hogy mégis megbántam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!