Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben? Help

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Help

Figyelt kérdés

Kaptam egy lehetőséget, hogy egy évet az USA-ban töltsek, de a szerelmem nélkül kellene kimennem. Annyiból lenne jó, hogy bejárhatnám álmaim helyeit, viszont így nagyjából az összes pénzt, amit keresnék elutaznám. Valamint a nyelvet is gyakorolhatnám kint, amire Magyarorszagon nem igazan van lehetőség.

Ti mit csinálnátok? Van valakinek hasonló tapasztalata?

2018. jan. 4. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mennyire komoly a kapcsolat? mióta tart?
2018. jan. 4. 21:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Elég komoly, 3 éve vagyunk együtt
2018. jan. 4. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Feljött benned a gondolat, hogy mennél. Innentől kezdve a kapcsolatod nem ér annyit, mint az utazás lehetősége. Menj ki nyugodtan. Utána pedig majd találsz olyat, aki nélkül sehova nem mennél el.
2018. jan. 4. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki, próbáljátok ki a távkapcsolatot, hanem működik, majd keresd fel mután visszajöttél, azt meglátjátk, hogyki hogy áll az újrakezdésnek.
2018. jan. 4. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem élj ezzel a lehetőséggel. Ha ennyi ideje együtt vagytok és erős a kapcsolatotok, akkor kibírható. Persze azt gondolhatod hogy részedről önzőség, de hosszútávon nagyon sok előnyre tehetsz szert. Igaz, egy évig távol lesztek egymástól, de látni egymást illetve kommunikálni mindennap lehetséges, persze nem ugyanaz...ha a párod szem előtt tartja hogy neked ez egy nagy lehetőség biztos megérti, de valószínűleg nem szívesen enged el ilyen hosszú időre.
2018. jan. 4. 21:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

jó lehetőség, de egy év sok idő és egyáltalán nem biztos, hogy azt kibírná a kapcsolatotok

barátnőddel beszéltél már róla?

a helyedben ha egy boldog, komoly kapcsolatban lennék, inkább nem mennék, mert tudom hogy nálam biztos nem működne 1 évig egy távkapcsolat, az borzasztó hosszú

de persze ez egyénfüggő, lehet vkinek ez belefér még

meg azon is múlik, hogy mennyire akarsz menni, később lenne-e rá lehetőség stb.

2018. jan. 4. 21:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy mar akkor is sirnom kell ha arra gondolok, hogy milyen tavol lennenk egymastol es mennyi ideig. :(
2018. jan. 4. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajugyanmár. Ha kimegy, abból mindjárt az következik, hogy semmit nem jelent neki a párja?

Én nem hagynám ki ezt a lehetőséget. Egy év, mi az az örökkévalósághoz képest? Ha esetleg van rá mód, hogy a barátod is kimenjen veled, akkor gond egy szál se. Ha nincs, akkor pedig megtapasztalhatjátok, hogy mennyit bír el ez a kapcsolat. Szokták mondani, hogy a távolság a kis tüzet eloltja, a nagy tüzet felszítja - a ti kapcsolatotok milyen tűz? :-)

2018. jan. 4. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Szar szitu. Én speciel nem mennék, bár már megjártam az utamat, szóval lehet ezért is gondolom így. Sajnos elég nagy a valószínűsége, hogy ez a kapcsolat végét jelentené.

Egyetértek itt valamelyik válaszolóval, ha felmerült benned, hogy menj, akkor menj! Próbáljátok meg a távkapcsolatot.

Ha kibírjátok, akkor utána feleségül is veheted. :D

2018. jan. 4. 21:20
 10/13 A kérdező kommentje:
En is ugyanigy gondolom. Nagyon szeretjuk egymast es boldogok vagyunk, es nem er meg annyit ez az utazas, hogy esetleg a kapcsoltunk rovasara menjen. Ugy gondolom maskor is lenne valamilyen lehetoseg, csak nem pont ez. Sokan mondjak, hogy probaljuk ki es legalabb kiderul mennyire eros a kapcsolatunk, de felek, hogy nem birnam ki nelkule, hazajonni pedig valoszinu nem tudnek.
2018. jan. 4. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!