Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Help
Kaptam egy lehetőséget, hogy egy évet az USA-ban töltsek, de a szerelmem nélkül kellene kimennem. Annyiból lenne jó, hogy bejárhatnám álmaim helyeit, viszont így nagyjából az összes pénzt, amit keresnék elutaznám. Valamint a nyelvet is gyakorolhatnám kint, amire Magyarorszagon nem igazan van lehetőség.
Ti mit csinálnátok? Van valakinek hasonló tapasztalata?

jó lehetőség, de egy év sok idő és egyáltalán nem biztos, hogy azt kibírná a kapcsolatotok
barátnőddel beszéltél már róla?
a helyedben ha egy boldog, komoly kapcsolatban lennék, inkább nem mennék, mert tudom hogy nálam biztos nem működne 1 évig egy távkapcsolat, az borzasztó hosszú
de persze ez egyénfüggő, lehet vkinek ez belefér még
meg azon is múlik, hogy mennyire akarsz menni, később lenne-e rá lehetőség stb.

Jajugyanmár. Ha kimegy, abból mindjárt az következik, hogy semmit nem jelent neki a párja?
Én nem hagynám ki ezt a lehetőséget. Egy év, mi az az örökkévalósághoz képest? Ha esetleg van rá mód, hogy a barátod is kimenjen veled, akkor gond egy szál se. Ha nincs, akkor pedig megtapasztalhatjátok, hogy mennyit bír el ez a kapcsolat. Szokták mondani, hogy a távolság a kis tüzet eloltja, a nagy tüzet felszítja - a ti kapcsolatotok milyen tűz? :-)

Szar szitu. Én speciel nem mennék, bár már megjártam az utamat, szóval lehet ezért is gondolom így. Sajnos elég nagy a valószínűsége, hogy ez a kapcsolat végét jelentené.
Egyetértek itt valamelyik válaszolóval, ha felmerült benned, hogy menj, akkor menj! Próbáljátok meg a távkapcsolatot.
Ha kibírjátok, akkor utána feleségül is veheted. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!