Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy r**anc lennék?
Két évig voltam együtt a volt barátommal, nemrég szakítottam vele (karácsonykor...) és most együtt vagyunk illetve még nem hivatalosan az egyik barátommal. Persze az exem szerint a világ legundorítóbb számítóbb r**anca vagyok akit le kéne köpni. De nem is érdekel mit gondol, viszont másoknak mindenféle hazugságokat terjeszt rólam.
Viszont a dolognak két oldala is van, az én szemszögömből már más a történet. A "másik fiút" úgy egy éve ismertem meg, láttam, hogy aranyos helyes fiú de nem úgy néztem rá a páromat szerettem, csak megállapítottam magamban ennyi. Egyik barátnőmmel "ismerkedett" de aztán köztük nem lett semmi viszont bekerült a társaságunkba. Szépen lassan alakult ki, eleinte keveset majd többet beszélgettünk, nagyon megkedveltem és láttam, hogy ez kölcsönös. Hihetetlenül egymásra találtunk, mintha mindig ismertem volna, egyszerűen összeillünk és olyan jól éreztem magamat ha Ő ott van. Aztán úgy nyár végén elhatároztam, hogy leépítem mert beijedtem az érzelmeimen. De nem bírtam sokáig, ősszel elmondta, hogy amióta meglátott tetszem neki, viszont amióta megismert tudja, hogy csak én kellek és nem tudja mit fogok lépni de tudjam, hogy szeret...
Őrlődtem nagyon mert nem volt baj a párommal, őt is szerettem de már nem úgy, egyszerűen középszerű lett számomra, kiütköztek a különbségek, decemberbe szakítottunk. Sosem csaltam meg, semmi nem volt köztünk.
Most mégis én vagyok a kis kva...Azt terjeszti, hogy megcsaltam! Tényleg az lennék? Mert "lecseréltem"?
Nem tehetek az érzelmeimről, és hogy Ő egyszerűen mást mint eddig bárki. Ha visszautasítom és a exem mellett tartok ki talán örök életemre megbánom. Miért lennék r**anc mert a szívemre hallgatok? Egyszerűen megismertem és rájöttem, hogy nekem Ő kell, szerintem így tiszta, hogy nem húzom tovább az exem idejét, én sem szeretnék olyannal együtt lenni akinek nem én kellek. Meg páran nem értik, mármint az exem lehet külső szemlélőként jobb partinak tűnt de egyszerűen Ő teljesen megfogott, nagyon más ez már most :) De nem érzem magam r**ancnak és nem egészen értem miért kapom most több helyről is ezt...

Azok az emberek, akik a párjaikat mindig egy adott közösség/baráti kör berkein belül válogatják meg, magyarul “körbemennek” rajtuk, mint a joint, igen, általában se nem válogatós, se nem épp értelmes emberek. Olyanok, akik fűbe-fába belezúgnak, csak legyen valakijük.
Mármint, érted, van 7 milliárd ember a Földön, de neked pont az exed haverja/barátnőd pasija/szomszéd fia, akinek már amúgy is megvolt a fél falu stb kell. Szánalmas dolog, én nemis lennék olyannal, akit az exem ismer, pont azért, mert új lappal kell nyitni minden kapcsolatban, ezzel kivédhetőek a pletykák meg minden egyéb is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!