Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg egy r**anc lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy r**anc lennék?

Figyelt kérdés

Két évig voltam együtt a volt barátommal, nemrég szakítottam vele (karácsonykor...) és most együtt vagyunk illetve még nem hivatalosan az egyik barátommal. Persze az exem szerint a világ legundorítóbb számítóbb r**anca vagyok akit le kéne köpni. De nem is érdekel mit gondol, viszont másoknak mindenféle hazugságokat terjeszt rólam.

Viszont a dolognak két oldala is van, az én szemszögömből már más a történet. A "másik fiút" úgy egy éve ismertem meg, láttam, hogy aranyos helyes fiú de nem úgy néztem rá a páromat szerettem, csak megállapítottam magamban ennyi. Egyik barátnőmmel "ismerkedett" de aztán köztük nem lett semmi viszont bekerült a társaságunkba. Szépen lassan alakult ki, eleinte keveset majd többet beszélgettünk, nagyon megkedveltem és láttam, hogy ez kölcsönös. Hihetetlenül egymásra találtunk, mintha mindig ismertem volna, egyszerűen összeillünk és olyan jól éreztem magamat ha Ő ott van. Aztán úgy nyár végén elhatároztam, hogy leépítem mert beijedtem az érzelmeimen. De nem bírtam sokáig, ősszel elmondta, hogy amióta meglátott tetszem neki, viszont amióta megismert tudja, hogy csak én kellek és nem tudja mit fogok lépni de tudjam, hogy szeret...

Őrlődtem nagyon mert nem volt baj a párommal, őt is szerettem de már nem úgy, egyszerűen középszerű lett számomra, kiütköztek a különbségek, decemberbe szakítottunk. Sosem csaltam meg, semmi nem volt köztünk.

Most mégis én vagyok a kis kva...Azt terjeszti, hogy megcsaltam! Tényleg az lennék? Mert "lecseréltem"?

Nem tehetek az érzelmeimről, és hogy Ő egyszerűen mást mint eddig bárki. Ha visszautasítom és a exem mellett tartok ki talán örök életemre megbánom. Miért lennék r**anc mert a szívemre hallgatok? Egyszerűen megismertem és rájöttem, hogy nekem Ő kell, szerintem így tiszta, hogy nem húzom tovább az exem idejét, én sem szeretnék olyannal együtt lenni akinek nem én kellek. Meg páran nem értik, mármint az exem lehet külső szemlélőként jobb partinak tűnt de egyszerűen Ő teljesen megfogott, nagyon más ez már most :) De nem érzem magam r**ancnak és nem egészen értem miért kapom most több helyről is ezt...

2018. jan. 3. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem becsületes voltál. Az exedből a sértettség beszél. Ezt a hülye jelzőt meg felejtsd el mindörökre.
2018. jan. 3. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

Azok az emberek, akik a párjaikat mindig egy adott közösség/baráti kör berkein belül válogatják meg, magyarul “körbemennek” rajtuk, mint a joint, igen, általában se nem válogatós, se nem épp értelmes emberek. Olyanok, akik fűbe-fába belezúgnak, csak legyen valakijük.

Mármint, érted, van 7 milliárd ember a Földön, de neked pont az exed haverja/barátnőd pasija/szomszéd fia, akinek már amúgy is megvolt a fél falu stb kell. Szánalmas dolog, én nemis lennék olyannal, akit az exem ismer, pont azért, mert új lappal kell nyitni minden kapcsolatban, ezzel kivédhetőek a pletykák meg minden egyéb is.

2018. jan. 3. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Oh nalam az ex csalt ( az elözö elötti), megis en lettem elmondva mindenfele ribizlinek. Megbantodott, vagdalkozik, ennyi. Hagyd majd lenyugszik.
2018. jan. 3. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom. Nem tartalak riancnak,de csak így lecserélni valakit... Szeretted te őt egyáltalán? Mert ez kb olyan mintha eddig az exed egy "ha más nincs jó ez" dolognak tűnik. Inkább mondalak kapcsolatmániásnak,de ebben biztos vagyok. Valamint az embereket nem szerencsés cserélgetni,mint a zoknit. Vagyis megteheted,de eléggé megbántod. Te most csak a saját dolgaiddal foglalkozol,de az exed akkor úgy érezte minden rendben van,szeretitek egymást,közben pedig már egy másik pasira áhítoztál. Ha a testeddel nem is,az érzelmeiddel hűtlen voltál és,hogy pont Karácsonykor szakítasz... Hát nekem megvan a véleményem az biztos.
2018. jan. 3. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Hanyadikán szakítottatok? Hány éves vagy? A párod hány éves volt?
2018. jan. 3. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ne érezd magad rosszul. Az exed nyílván rosszul érzi magát, amiért még mindig szeret, de Te mással vagy. Az ember nem irányíthatja az érzéseit. Szerintem szép tőled, hogy nem csaltad meg, hanem szakítottál vele. Ha minden rendben lett volna abban a kapcsolatban, akkor még most is együtt lennétek, egy kapcsolathoz két ember kell, úgyhogy azért ő is elgondolkozhatna, mit rontott el, érdekes, ez nem téma már, mi? :)
2018. jan. 3. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nincs ezzel semmmi probléma, ilyen ez, változnak az emberek és az érzések. Nem a férjed volt..
2018. jan. 3. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lennél ribi, ha megcsaltad volna. Tisztességesen megmondtad, hogy vége a dolognak, utána lett másik párod. Személyes véleményem szerint nem vagy ribi, bár a helyedben én biztos vártam volna az új kapcsolattal, mivel így gyakorlatilag azt sugároztad az exed felé, hogy ő lecserélhető és nem jelentett neked semmit a kapcsolat. Hiába szeretted a másikat, így lett volna fair, szerintem. Az exed se egy becsületbajnok, mert ugyan jogosan sértett, nem kellene elhordania mindennek, mivel nem csaltad meg.
2018. jan. 4. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!