Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan könnyűvérü lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan könnyűvérü lennék?

Figyelt kérdés
Azt mondja , hogy azért vagyok könnyűvérü, mert ahogy ő szól én úgy ugrok . 9 hónapig udvarolt , míg nem be adtam a derekam erre a sex kapcsolatra , mert akkoriban nem akartam barátot , mert akkor ért véget egy 5 éves kapcsolatom , viszont kellett valakinek a közelsége . Most viszont érzek valamit iránta , mert nem csak sexről szól ez , hanem mindent meg is tudok vele beszélni , talán ezért is lett fontos személy az életemben. Komoly kapcsolatot akarnék vele , viszont ő most még nem akar , mert neki is egy 10 éves kapcsolata ért véget , viszont engem meg annak tart , de nem tudom miért ? Miért gondolja azt , hogy könnyűvérü vagyok ? Csak azért , mert fontos számomra és ha keres megyek , attól még nem vagyok az . Már több mint egy éve van ez köztünk
2017. nov. 6. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

nézz rám 24 éves vagyok fiu férfi ember lény

tetszik? elcsábultál? akkor az vagy

2017. nov. 6. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
de ha nem csábultál akkor nem vagy
2017. nov. 6. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
és ha az vagy akko mi van?
2017. nov. 6. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

https://www.youtube.com/watch?v=rjFPM-9u80E

lassan itt a karácsony ne a harag töltse a szivedet

2017. nov. 6. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

"viszont kellett valakinek a közelsége"

:D :D :D

2017. nov. 6. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítom pasi nyelvről:

nem akar tőled komolyat. Ennyi.

Mondhat mellé bármit, ami nyilvánvalóan hülyeség, csak kellett mondania egy ürügyet.. A lényeg az, hogy nem akar tőled kapcsolatot.

Én a helyedben most hagynám is az egészet a...-ba, már ha kellő önbecsülésed van. De akár szenvedhetsz még 1-2 évet is mellette akár, míg nem talál majd magának közben valakit, aki miatt majd úgy is lepattint. (Mert ez lesz a forgatókönyv- akkor majd gondolj erre, hogy megmondtam) :D

N

2017. nov. 6. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszolónak !

Így teszek :)

Köszönöm a tanácsot !

2017. nov. 6. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!