Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esélye egy 25 éves férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye egy 25 éves férfinek megismernie egy 27-30 év körüli hölgyet akivel komolyan tervezhet és boldogok együtt?

Figyelt kérdés
Nincs semmi baja a saját korosztalyaval, de mégis inkább a pár évvel idősebb nők társaságát élvezné a fent leírt célok reményében.
2017. okt. 25. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Nincs, mert a nő féltékeny lesz idővel a fiatalabb lányokra.
2017. okt. 25. 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Esély mindenre van.
2017. okt. 25. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem nagy korkülönbség. Ismerőseim közt több is van akik között 4-5 év a klönbség, és ebből vannak akik 30+ éve házasok.
2017. okt. 25. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nekem sokszor írogatnak ilyen, vagy ennél fiatalabb palik is, legutóbb 5 évvel volt fiatalabb az egyik. Mindig megkérdeztem, hogy miért szeretne megismerni, és mit gondol, nekem mik az igényeim. Persze elmondja mind, hogy tudnak ők komolyak lenni és komolyan szeretnének tervezni, és jön az "úgy érzem, nem találok a korosztályomban megfelelően érett nőket" duma, csak aztán szembe találják magukat a szomorú valósággal: Nagyobb falat, mint hinnék. Családtervezés, gyerekvállalás, egzisztencia terén legalábbis az. De ezek csupán az én tapasztalataim.
2017. okt. 25. 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Van, de akkor válik "érdekessé" a dolog, amikor a férfi 36 éves, a hölgy pedig 40 lesz (esetleg 35 és 40).
2017. okt. 25. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátnőm 31, a férfje 24.En is összejönnék 25 éves pasival, ha normális.

30/N

2017. okt. 26. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:
6%
Èn nem csak úgy mondom 23éves korom óta családra és gyerekre vágyom. Akkor voltam 3ève egy lánnyal akivel tervezgettünk együtt èltünk 2éve, majd meglèpett amikor 24 voltam. Ha elhagyott kerestem másikat...gyerek lányokba botlottam 22-24 èvesen fizeti neki nagyapja(anyai) az egyetemet anyukája nagyapja parancsol neki mikorra legyen otthon stb...Aztán összejöttem rgy lànnyal foatal volt de vt gyereke azt hittem gyerek miatt meg kellett komolyodnia de pont, hogy mivel èn is ott voltam a gyereknek tinisen kezdett viselkedni.18-21èvesen komoly volt 21-22évesen mint egy 18èves...Amikor szètmentünk 29 voltam 31èves nővel volt pàr csodás randim jó lett volna de a munkája miatt nem tudtunk találkozni pedig...Azóta 31 vagyok de 36 évesig ismerkedem ès a nálam idősebbekkel pozitìvabb a tapasztalat.
2017. okt. 30. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Van esêlye .Meg nem is sok a korkülönbség.
2017. okt. 30. 21:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy van esélye. Simán találhat olyat aki ezen a pàr éven nem problémàzik mert tisztàban van vele, hogy az érettség nem kor függvénye.

Én 24 voltam mikor a férjemmel összejöttünk, ő alig volt 21. Csak 6 héttel az 1. Randink utàn töltötte be. Azóta eltelt 7.5 év, 6 éve hàzasok vagyunk. :) Egy fiatalabb férfi is lehet érettebb. Most 31 évesen is ugyanúgy összejönnék vele, mint 28 éves pasival, simán.:) Nekem bejön, hogy fiatalabb. Állítólag a nők úgyis tovàbb élnek. Kiegyenlítődik:)

Volt nekem 23 évesen 27 éves pasim, de olyan szinten gyerekesen viselkedett, és nem tudta kezelni a problémàkat, hogy nem bírtam és alig 1 hónap utàn dobtam. Nen volt hozzà türelmem , hogy kivàrjam amíg felnő.

2017. nov. 22. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Esélye van.
2017. dec. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!