Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen alkalmatlan lennék egy normális párkapcsolatra?
Azt hiszem, igen komoly gyerekkorod lehetett, ha a szeretet ilyen módon keresed, lefekszel fűvel-fával, pénzt kérsz érte(!), valami hiányzik.
Te nem vagy rendben mentálisan, és addig a párkapcsolatod sem lesz rendben, amíg ezt nem oldod meg. Egyszer nem érzel megbánást, máskor bűntudatod van, sírsz, vágysz a normális kapcsolatra, mégis mindent megteszel, hogy elrontsd.
Pzsichológus...?
A tiszta lap azt is jelentheti, hogy magadban ezt elvagod es ujrakezded. (Maradhatsz ugyanazzal is). En azt mondanam, hogy amint az eljegyzes megtortenik es Te is komolyan gondolod egybol vagd el a multat es barmilyen meglepo, szerintem ne kapj oszintesegi rohamot, ne mondd el neki. Lehet, hogy nagyobb kart okoznal a lelkeben, ha kitalalnal, mintha semmit sem mondanal.
Ha meg ugy hagyod ott h kitalalsz Neki mindenrol akkor is meg sokaig hibaztathatja magat: "mit rontottam el?", "mit nem vettem eszre?"... aztan paranoias lesz es a kovetkezo kapcsolataiban vezeti le az irantad erzett duhet.
Gondold at rendesen.
Ha szereted a pasidat menj hozzá, hanem lépj ki a kapcsolatból.
De kezdhetsz új lapot, csak akkor az tényleg új élet. Nem számít mi volt előtte. És igen, alkalmas vagy rendes kapcsolatra.
De sajnálatból, megszokásból ne legyél senkivel. Pénzért meg főleg ne.
Köszönöm a válaszokat és, hogy nem ítéltek el. Tényleg nem volt valami könnyű gyerekkorom, de ennyi idősen mindegy is már, csak független akarok lenni.
Utolsó: A barátommal normális kapcsolatom van. Mással fekszem le pénzért. Nagyon szemét voltam vele végig, de jól esik, hogy ilyen sokat jelentek neki, mégis fáj, hogy így félreismert. Ugyanakkor nem vagyok rossz ember remélem. Szeretem őt, de bűntudatom van. Bevallani talán tényleg nem fogom, nem is magam miatt, tényleg nem akarom, hogy ha később esetleg mással lesz, emiatt legyen gyanakvó. Én szívem szerint hozzámennék, csak elég nagy hazugság lenne tőlem, nem?
Hat nezd, sztem hagyjuk ki a moralis reszet a dolognak. (Tehat, hogy a tarsadalom mit gondol errol a sziturol)
Te szereted? -Igen.
Te hozzamennel? -Igen.
Van meg kerdesed?
P.s.: Ha nem akarod Neki elmondani legyen igy, menj hozza, de akkor ezt a titkot vigyed a sirba es senkinek se meseld el/kerkedj vele(ne alazd meg a parodat), zard magadba es vidd a sirig. Illetve keress fel egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!