Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sosem lesz így barátnőm?
Figyelt kérdés
Csendes, visszahúzódó vagyok. Barátnőm nem volt, pedig nemsokára 21 éves leszek.
Illetve van olyan lány akinek bejön ez a személyiség?
Vagy örökre egyedül maradok?
2018. jan. 3. 18:45
2/6 anonim 

válasza:

"Csendes, visszahúzódó vagyok." mert igy érzed jol magad. Akkor meg mit akarsz??????
3/6 Béla. A Király. 

válasza:

Talán tudatosan próbálj meg változtatni rajta. Ha nem valtoztatsz, akkor ahogy az első mondja. Álj a sarkadra és szedd össze magad, ne itt rinyálj! (Most egy giga pofont is lekevernék neked, hátha észhez térít, csupán segítő szándékkal.)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, én jól érzem magam, de egy lány nagyon hiányzik nekem.
2018. jan. 3. 18:58
5/6 anonim 

válasza:

Bárkinek lehet barátnője... Bár úgy nehéz lesz találni egyet, hogy a szobádban ülsz és gyakorin rinyálsz.
6/6 anonim 

válasza:

De lesz. Ha alapvetően minden renbden veled csak kicsit visszahúzódó vagy az még cuki is szerintem. Csak lépj ki a konfortzónádból. Hívj el valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!