Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sosem lesz barátom? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátom? Ti mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Már annyira szeretnék szeretni valakit , minden nap hozzábújni, ölelgetni.. Annyira szeretném, ha valaki szeretne kölcsönösen. Csak erre gondolok hónapok óta, azonban nem egyszerű a dolog. Külsőleg a maximumot hozom ki magamból, nagyon sokan dicsérik az arcomat és a hajamat,hogy mennyire szép és nem tartom magam butának sem, a barátaim szerint is jó társaság vagyok, mindig feldobom a napjukat. Ami szerintem a probléma, az a testem. Nem vagyok valami vékony, mindig is kövér voltam. Nyár óta fogyózom, sportolok, már megszabadultam 11 kilótól (de még ez közel nem a vég), beszereztem pár csinos ruhát de semmi. Annyira motiválna, ha lenne valakiért csinálnom az egészet, de egyszerűen nem akad senki. Volt/ van valaki hasonló cipőben? Mit tanácsoltok?

(Persze, ha leadom a plusz kilókat nyilván megváltozik a helyzet, de addig akkor ne is reménykedjek, ugye?)

Sértő dolgokat ne írjatok, kérlek titeket.

2013. okt. 14. 22:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Volt már hasonló kérdésnél, hogy 14 éves tette fel, pedig abban a korban semmi ok az aggodalomra.
2013. okt. 14. 22:04
 2/20 Sir Sarcasm ***** válasza:
Üdv a klubban. Én sem nézek ki szarul, de nem fektetek sok energiát az ismerkedésbe, nem töröm magam. Majd, ha jön valami, akkor jön.
2013. okt. 14. 22:05
 3/20 anonim ***** válasza:
Erre mi a tökömet lehetne írni?
 4/20 anonim ***** válasza:
ha eddig nem volt, már nem is lesz.
 5/20 A kérdező kommentje:

18

Ott van, mit lehetne írni. :D Ha nem tudsz mit, akkor nem kell :D

2013. okt. 14. 22:06
 6/20 anonim ***** válasza:
Mutatsz egy képet magadról? :)
2013. okt. 14. 22:10
 7/20 anonim válasza:

szia! :)

Nagyon felnézek rád, amiért volt erőd belevágni a diétába így is, hogy - ahogy te fogalmaztál - még nincs kiért. Hidd el, ha kitartó vagy, erre sem kell sokat várni. A jó közérzet, egészséges önbizalom kisugárzik és ha emellett az arcod is szép és életvidám vagy, nem lehet győzöd majd levakarni a pasikat. Hajrá, csajszi!

20/ L

2013. okt. 14. 22:11
 8/20 A kérdező kommentje:

7. Nagyon szépen köszönöm!

Képet nem szeretnék ide kirakni, nem akarom hogy valaki esetleg felismerjen.. :)

2013. okt. 14. 22:13
 9/20 anonim válasza:

Szia

"Annyira motiválna, ha lenne valakiért csinálnom az egészet"

pont ez a kulcs, ha meg akarsz változni, javítani akarsz az életeden azt saját magadért tedd és ne másért. Hidd el ha kitartó vagy meglesz a gyümölcse és ezt más is meglátja majd. Hajrá!

2013. okt. 14. 22:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Privátban is jöhet az a kép :P Ígérem nem ismerlek föl ;)
2013. okt. 14. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!