Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz már barátnőm?
Figyelt kérdés
22 éves visszahúzódó fiú vagyok Nagyon félénk, és nem tudok változtatni ezen...2013. máj. 10. 15:52
2/14 Egyirányú alagút válasza:
Üdv a klubban. Ma te vagy a 20.
Ha így haladtok, hónap végére akár vallást is alapíthattok.
Egyébként meg nincs olyan, hogy nem tudsz változtatni ;)
3/14 anonim válasza:
De lesz, csak fel a fejjel, és ne sz.rd össze magad, ha hozzád szól egy csaj. Legyél laza, és minden jó lesz.:)
4/14 anonim válasza:
Még csak 22 vagy, messze még a nyugdíjaskor.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán, úgyhogy no para. Jön, aminek jönnie kell, de neked is tenned kell érte.
6/14 anonim válasza:
Majd akkor akarjál barátnőt amikor megismersz egy olyan lányt akiért meghalnál, addig ne is pazarold az időd, túl sok a qrva meg a bunkó
7/14 A kérdező kommentje:
az a jó hogy van egy haverom, aki ugyan ebben a cipőben jár, és nem vagyok azért annyira magamba zuhanva. rá akar venni hogy menjünk el prostihoz, amolyan"luxus" prostihoz, egyedül nem mer menni, de mindig mondja hogy szerinte sok önbizalmat adna. Nem tudom hogy érdemes e mert én nem vagyok ez a típus... de az benne van a pakliban hogy lenne tőle önbizalmam. az a szerencsém még, hogy olyan helyen dolgozok, ahol sok gyönyörű lány van, és nem akarok nagyképű lenni, de azért úgy megakadnak rajtam a szemük... de én meg félek lépni :( Pedig vannak ott olyan bányarém fiúk, és nekik is összejött. én magamat elég jó képű srácnak tartom, mondták is már, de nincsen önbizalmam.. a külsőmmel meg vagyok elégedve, de viszont tudom hogy hülyén hangzik, meg sokan bunkónak fogtok most tartani, de a méretemmel nem igazán vagyok megelégedve. és ahogy megfigyeltem, jobban a tőlem idősebb lányoknak jövök be..nem tudom miért.. talán komolynak látnak, de nekik viszont már biztosan volt nem is egy barátjuk, és az ágyban sztem 0 lennék..ez zavar leginkább. :( 17cm xD de nem tudom. szerintem csak helyre kellene tennem itt belül a dolgokat a fejemben mert ez így nem lesz jó.. amikor pici alkoholt fogyasztok, akkor merészebb vagyok. de szórakozni nem nagyon szoktam járni, csak az itteni sörözőbe. ott néha biliárdozok lányokkal, meg beszélgetek velük, de semmi több.. :(
2013. máj. 10. 16:24
8/14 anonim válasza:
Brian Tracy -phoenix szeminárium youtubeon fent van
pua könyvek
meg gyúrj
9/14 A kérdező kommentje:
gyúrok :) a testalkatommal nincs baj hidd el ;)
2013. máj. 10. 16:29
10/14 anonim válasza:
A visszahúzódással lehet mit kezdeni. Én alacsony vagyok, ronda, és dagadt. Emiatt, minden lány undorodik tőlem, szóval nekem tuti sosem lesz barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!