Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz már barátnőm?
Szerintem van egy ilyen problemad hogy te nagyon felenk meg viszahizodo vagy legeloszor azon probaly valtoztatni hidd el tudsz nem olyan konyu denagyon is lehetseges, kicsi sok szenvadesel jar csak enyi a nehezseg. A lenyeg hogy mondj le az egodrol meg ne erdekeljen mit gondolnak masok, ha meg van ez az elhatarozas mar csak legy eszre veheto hordj kisse feltuno ruhakat csinalj hulyesegeket ne keruld a megnyilvanulasokat.
Ezen kivul tudom ajanlani neked a PUA-t pua irudalmat. De akar meny el a tanfolyamukra ott tuti hogy tudnak segitteni rajtad.
Nez utana: pua.hu
Ez a 10-es válaszoló, dagi srác, szerintem tök jó arc, csajok írjatok már rá és ismerkedjetek meg vele. :D
Amúgy kérdező én is hasonló nyomi gyerek vagyok, ha gondolod dumálhatunk, főleg, ha debreceni vagy környéki vagy. Még csajozni is mehetünk együtt én abban is benne vagyok, de sörözés is rám férne már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!