Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit, aki sosem volt és sosem lesz az enyém?
Nap,mint nap látom és tudom,hogy ő sosem fogja azt érezni,amit én,mert
1.minden nő álma,sportos,nagyon jól néz ki és udvarias
2.úgysem lehet köztünk semmi
Csak olyan nehéz úgy feladnom,hogy néha olyan,mintha tetszenék neki vagy valami...
16/L
Miért nem lehet köztetek semmi?
Amúgy meg az idő feledteti,és keress másik srácot.Foglald le magad
Mert 2 külön világ vagyunk...Szerintem a nevemet sem tudná,ha napi 6-7 órában nem lennék vele egy osztályba.
Ő a menő szépfiúk közé tartozik,akit mindenki ismer és imád a középpontban lenni.Én pedig az ellentéte vagyok.
És a szüleim sem kedvelik,mert szerintük csak egy "sznob,újgazdag gyereke" és motorozik is,anya meg alapból nem bírja a motorosokat,a lelkemre kötötte,hogy amíg élek,nem ülök motorra...Hát ma ezt megszegtem,mert a srác elhívott kávézni és utána ő hozott haza és annyira jó volt vele lenni,hogy azt el mondani sem lehet.
Ha mondják,hogy XY milyen helyes,én rögtön azt keresem benne,hogy a srác,akit szeretek,mennyivel helyesebb és jobb,stb.Nem tudok továbblépni...:S
Jah,hogy ilyen...
Azt hittem egy szimpla átlagos sportos srác.aki udvarias.
Próbáld elfelejteni.Lefoglalod magad mindennel,és ismerkedsz másokkal
Hasonlót érzek (kicsit idősebben mondjuk) és azzal a kivétellel, hogy én valószínűleg nemhogy beszélni nem fogok vele többet, hanem még látni sem...
Szóval csak idő kérdése szerintem.. Vagy ha megismerkedsz valakivel, az is segíthet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!