Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A büszkeségem miatt sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A büszkeségem miatt sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Megválogatom, hogy kivel jönnék össze. Akikkel elkezdtem ismerkedni, egy idő után dobtak. Majd mindegyik próbált visszakozni. Én viszont úgy voltam vele, ha elsőre nem kellettem, akkor ne akarjon másodjára sem.

Helyes ez a hozzáállás?

2012. okt. 6. 16:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
én is igy teszek azokkal akik már nem érdekelnek. De ha tetszik még a lány akkor szerintem adj még egy esélyt 16/L
2012. okt. 6. 16:59
 2/16 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tetszik, leírtam, hogy megválogatom őket. :)

Viszont azért ez nem ilyen egyszerű.

2012. okt. 6. 17:00
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem helyes.

Én is így tennék, hasonló szituációban.

Mit mondtak, miért dobtak?

22 L

2012. okt. 6. 17:01
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom éreztetni az elején, hogy komolyak a szándékaim.
2012. okt. 6. 17:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Pedig akkor lehet, hogy te is elrontasz valamit.
2012. okt. 6. 17:06
 6/16 A kérdező kommentje:
De én az elején közlöm mindenkivel, így nem éri őket meglepetés.
2012. okt. 6. 17:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Valamit viszont csak mutathattál a szándékaidból, ha utána meg próbálnának hozzád visszamenni.
2012. okt. 6. 17:07
 8/16 A kérdező kommentje:
Épp emiatt érzem ellentmondásnak részükről.
2012. okt. 6. 17:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Mit mutatsz nekik magadból?
2012. okt. 6. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:

értem mi itt a baj.

elsőre te ismerkedsz, de csak ilyen laza módon.

ezt a csajok többsége vlsz úgy értelmezi hogy "na hát akkor haverkodunk". és beraka a barátzónába (de utálom ezt a szót :D).

aztán te megleped őket váratlan, hogy hát te mégis kapcsolatot akarsz de izé, nem biztos hogy komolyat.

erre a csaj egyrészről bepöccen, hogy akkor minek "játszottad el" a havert, másrészről meg megalázva érzi magát "nahát, csak r.ibancnak kellek?" - és elutasít.

aztán rájön hogy hé, dehát pont az ilyen pasira bukik, aki csak cafatnak tartja, te csak szexet akarsz, tehát te "rosszfiú" vagy - és ezért gyorsan visszaszerezne, de te akkor már sértődötten elmész.

neked kéne eldönteni, mit akarsz. vagy ezzel a flegma mentalitással csajozol és ha elutasít, másodjára nagy kegyesen elfogadod - vagy változtatsz a stíluson, hogy elsőre kelljél. mégpedig úgy, hogy nincs haverkodás, rögtön mozi, buli, kirándulás kettesben, célozgatások, etc.

és akkor nem fogják félreérteni a lányok, utána meg becsapva érezni magukat.

félre ne értsd, nem kritizállak, csupán rá akarok világítani hogy egy ember( te magad) viselkedését egyszerűbb megváltoztatni, mint az egész női nem gondolkozását.

2012. okt. 6. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!