Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ilyen esős napon sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ilyen esős napon sosem jut eszetekbe hogy,?

Figyelt kérdés

Én ilyenkor mindig beromantikázok:D:)

de komolyan.Nincs is jobb ilyenkor mint a barátoddal otthon lenni betakarózni egy pohár meleg teával nasival és filmet nézni:))

AAhhh:D

/nem tudom mér írtam ki ezt a kérdést :D unatkozom:D/

17/l

2012. szept. 30. 14:29
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
De és dugtunk és most alszik és én is rohadtul unatkozokXD
2012. szept. 30. 14:31
 2/38 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg az egyik legszebb dolog, de nekem időjárástól függetlenül eszembe jutnak ilyen dolgok. :-) 15/f
2012. szept. 30. 14:31
 3/38 A kérdező kommentje:
ELSŐŐ:d:dd
2012. szept. 30. 14:32
 4/38 anonim ***** válasza:
eős??? hét ágra süt az a kúrva nap!
2012. szept. 30. 14:32
 5/38 anonim ***** válasza:
Nálunk süt a Nap és csak egy-két felhő van az égen :D De egy filmet most meg tudnék nézni a barátnőmmel :)))
2012. szept. 30. 14:33
 6/38 A kérdező kommentje:

dejóóó:D

akkor csak mi vagyunk ilyen szerencsések...

itt esik az eső és tök sötét van:S

bár én szeretem ezt az időt:)

7/38 anonim ***** válasza:

Nálunk speciál rohadtul süt a nap és meleg van. :D

Az eső engem mindig nyomaszt, akármi is van. Utálom az esőt. :D

8/38 A kérdező kommentje:

hát én imádom:D

tök jó az esőszag :D

meg hangulata van...a napos időnek semmi hangulata nincs.

2012. szept. 30. 14:35
 9/38 anonim ***** válasza:

Hmm... érdekes, itt speciel süt a nap, de látom a felhőket, hogy jönnek :/

Igazából imádom az esős időt, mert akkor mindennek erősebb lesz a színe utána, meg finom az illata az esőnek, szeretek olyankor sétálni is... Persze ez barátnővel lehet jobb lenne, ki tudja :D De ilyenektől függetlenül van, hogy eszembe jut, hogy hogy mehetne az életem, ha korábban lett volna az első barátnőm, VAGY mennyi különbség lenne, ha az első nem lett volna most a nyáron... alapvető kérdések ezek szerintem, meg sok más, komolyabb dolog is ami jár a fejemben. Szerintem ne unatkozz, tanulj, olvass, zenézz :)) És majd csak lesz valaki akivel betakarózol és filmezel ;)

F17

10/38 anonim ***** válasza:
Melyik városban élsz Kérdező?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!