Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ilyen esős napon sosem jut eszetekbe hogy,?
Figyelt kérdés
Én ilyenkor mindig beromantikázok:D:)
de komolyan.Nincs is jobb ilyenkor mint a barátoddal otthon lenni betakarózni egy pohár meleg teával nasival és filmet nézni:))
AAhhh:D
/nem tudom mér írtam ki ezt a kérdést :D unatkozom:D/
17/l
2012. szept. 30. 14:29
11/38 A kérdező kommentje:
Vp
2012. szept. 30. 14:36
12/38 anonim válasza:
Amikor ilyen esős, szürke idő van, én mindig álmos vagyok, egész nap csak fekszek a paplan alatt, amikor tehetem. Sajnos a barátommal még nem volt rá alkalmunk, hogy pont ilyen esős időben filmezzünk egyet vagy ilyesmi, valahogy kimaradt az elmúlt másfél évben :D Pedig jó lenne :) De majd legközelebb :P csak az a baj, hogy ha elkezdünk filmezni, vagy tv-zni 2 lehetőség van: elalszunk vagy szeretkezünk :D
13/38 anonim válasza:
Itt is unalom van, még 2,5 óra mire kezdődik az a k*rva meccs... :D
14/38 anonim válasza:
Vp -> Várpalota, Veszprém, ... :D
15/38 A kérdező kommentje:
Veszprém :D
2012. szept. 30. 14:38
16/38 A kérdező kommentje:
hííííí:D
Milyen meccs hol??
2012. szept. 30. 14:39
17/38 anonim válasza:
Foci meccs a foci pályán. :-D
18/38 anonim válasza:
Úgy, ahogy Zohan mondja :D Amúgy volt már olyan barátnőm, aki hozzám hasonlóan nagy focimániás volt, és együtt néztük a meccseket :D
19/38 anonim válasza:
Én xboxon fogom tolni vele a fifát. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!