Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ilyen esős napon sosem jut eszetekbe hogy,?
Én ilyenkor mindig beromantikázok:D:)
de komolyan.Nincs is jobb ilyenkor mint a barátoddal otthon lenni betakarózni egy pohár meleg teával nasival és filmet nézni:))
AAhhh:D
/nem tudom mér írtam ki ezt a kérdést :D unatkozom:D/
17/l
Én szeretem az ilyen esős időt.
Azt szoktam csinálni, hogy felveszek egy régi pólót, meg régi rövidnadrágot, egy szar cipőt, felülök a biciklire aztán megyek amerre éppen visz az út.Bele az összes tócsába, vízba, sárba, mindenbe.Leginkább kedvelt helyem azz itteni Holt-Tisza melletti földút, ami a víz mellett van 6-7 m szintkülönbséggel feljebb és 15-20 m-el mellette és egy erdőbe ér bele.Namost ez az erdő olyan, hogy nem tudom elmagyarázni, ezért inkább linkelek egy képet :D
Valami nagyon hasonlót képzelj el, amint éppen tiszta víz minden és a fákról még csepereg a víz, én meg ott élem ki a perverziómat egy ilyen bicikli társaságában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!