Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki képes elengedni vagy nem hiányzom neki az sosem szeretett igazán. Vélemények?
Pont fordítva... Aki képes lenne elengedni, az szeretett igazán, mert ha nélküle vagy boldog, akkor elenged, mert ez neki fontosabb, mint az ő boldogsága...
Sose vedd természetesnek, hogy valaki veled van... Ez ajándék, és vigyázz rá...
azt nem tudhatod h hiányzol-e neki.
és ha elenged az nem feltétlenül jelenti azt h nem is szeretett.
A): épp azért enged el mert szeret [bár szerintem ez az ő boldogsága a fontosabb már óriási túlzás!! ez most baráti és nem szerelmi szintű példa de: speciel én azért engedtem el hogy magamat védjem persze az is szempont h neki momentán mi a jobb de maximum másodlagos.]
B): szeretett de már nem szeret.
C): szeretett / szeret de vmivel nagyon kicsaptad a biztosítékot nála.
D): tényleg nem szeretett.
B: Ilyen nincs, szerintem sosem múlik el a szeretet. Akit egyszer megszeretek őket mindig szeretni fogom, akkor is ha nem mindig ezt tükrözik a szavak.
Igaz, hogy nem egyformán működünk...
ez hülyeség :)
majd pár pasival/csajjal baráttal/haverral hörcsöggel/vadászgörénnyel később rájössz h a B) igenis létezik. addig jó amíg azt hiszed h nem.
minden esetre csak magadnak ártasz vele ha úgy könyveled el h ablakon kidobott időt töltöttél vele és h nem szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!