Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hiányzik. Nem akarom elengedni.
2hete szakított velem a barátnőm,mert már nem érez úgy mint a legelején. Plusz fél évre kimegy külföldre. mondta hogymég érez irántam vmit de mivel kimegy most nem akar semmit és mondta hogy most hagyjuk a kapcsolatot, majd ha hazajön beszélünk róla. Én szeretem és hiányzik, és várnék rá. Ma írt üzenetet hogy hogy megy a suli milyen Pesten az élet? És én erre az üzenetre csak azt tudnám írni h hiányzol.. Egyszerűen nem tudom hogyan kezelni a helyzetet,mit tegyek? Nem akarom ellökni magamtól mert szeretem és ha hazajön újrakezdeném vele. Viszont tartok attól h ha csak szimplán levelezünk mint a barátok, tényleg csak azzá válunk. És én ennél többet akarok!
Mi lenne a jó megoldás?
az hogy szakít,majd ír egy ilyen érdeklődő üzenetet,nekem ebből az jön le,hogy pont az a célja,hogy érezze a kínlódásodat.
szerintem ne írd neki a hiányzol dolgot.
döntött,lelépett,nem kellettél.
ha írsz is neki,én nem írnék bele sem számon kérő,sem kitárulkozó dolgokat.
ilyen semmilyen üzenetekkel tarthatod vele a kapcsolatot,aztán ha hazajött a dubajozásból,akkor újra találkozhatsz vele ha nagyon akarsz,de addig inkább szedj fel egy másik csajt.
de ha nem szakítod meg vele teljesen a kapcsolatot és nem is jöttök újra össze,akkor ilyen baráti unalom kúrásokra is jó lehet később ha talonban tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!