Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most barátom a hülye vagy én?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most barátom a hülye vagy én? Vélemények? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

elég érdekes sztori, de nemtudom mit gondoljak. Van barátomnak egy régi haverja, nagyon jó a kapcsolatuk. Viszont velem elég érdekesen viselkedik a srác, írogatott régebben fb-n, elhívott csak úgy beszélgetni talizni, kérdezgette mikor megyek barátomhoz, és akkor menjünk át hozzá..ezek régebbi dolgok. De nemrég voltunk nyaralni, ahol ottvolt ő is és barátom is (meg még pár ismerős) . Ott volt olyan, h ránk ugrott ágyba, meg ölelgetett engem, meg mondta h milyen jó a seggem, meg a mellem meg ilyenek..meg volt egy olyan mondata is h "én nem is voltam veled, mégis rajtam van egy hajszálad" meg ilyenek.. Baráom ezeket mind látta, de nem mondott rá semmit, nem is zavarta..Szerintem ő nem gondol úgy a haverjára, h képes lenne rámnyomulni.. És tényleg nem, csak ezek a jelek nekem elég furcsák.. Most barátom nem veszi észre h bejövök a haverjának, vagy én reagálom túl a dolgokat? Én már nem tudom.. Minden véleményt szívesen fogadok!

16/L

2012. aug. 14. 14:42
1 2
 1/14 Hanariko ***** válasza:
a haverja meg akar dugni téged
2012. aug. 14. 14:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Bejössz a barátod haverjának.:)
2012. aug. 14. 14:45
 3/14 okoska31 ***** válasza:

honnan tudta, hogy jó a segged meg a melled? Megfogdosta? már ez nekem elég fura... mégis a barátja nője vagy:)

egyébként egyetértek az előző kettővel - arra számítva, hogy előbb-utóbb szakítotok izzásban tartsa magát nálad.

2012. aug. 14. 14:49
 4/14 ...Off ***** válasza:
100%
pasid helyébe már a föld alá tettem vna a srácot! hülye az a gyerek!
2012. aug. 14. 14:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

vicces. az én barátom már az első ilyennél belegyömöszölte volna egy minimális méretű kukába. hogy tuti minden csontja eltörjön. szerintem is helytelen viselkedés ez a kedvesed barátjától. ha mondjuk az én egyik barátnőm csinálna ilyeneket, na, az is megnézhetné magát! :D

amúgy, a női megérzés ilyen téren többnyire helyes. ha úgy érzed, bejössz neki, akkor több mint valószínű, hogy így van. esetleg hívd fel rá a párod figyelmét, hogy ez téged zavar, vagy legalábbis kényelmetlenül érzed magad miatta, és hogy próbáljon meg beszélni a haverja fejével. a tesó-kódex nála úgy tűnik, nem olyan egyértelmű...

2012. aug. 14. 14:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Mióta vagy együtt a barátoddal és ő mennyi idős?
2012. aug. 14. 14:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha csak magukban ezek a beszolasok lennenek, meg a hülyüles harmasban akkor azt mondanam, hogy szeret mint baratot.

Viszont hogy talizni is hivott elötte, az azt jelenti hogy esetleg szerelmes. Igy küldi a jeleket, hatha ott hagyod a pasid erte.

Ha nem akarsz töle semmit, örizd meg a jo viszonyt, a hülyüleseket, hisz meg is csak haver. Viszont többet ne maradj vele kettesben. Ha talizni hiv ne menj es minimalizald a fb-os beszelgeteseket is vele, nehogy esetleg szerelmet valljon ami utan kinosan erezne magat. Ezekböl talan veszi a lapot.

2012. aug. 14. 14:56
 8/14 A kérdező kommentje:

14:49 - dehogy fogdosta, csak mivel rövid naciban voltam, és pakoltam a szobában és mászkáltam (ami közös volt 4emberre), akkor mondta

14:50- hát engem is zavar, h barátomat ez nem zavarja, de ő mindig olyan h ha zavarja is valami nem mutatja ki, de ez még csak nem is zavarja szerintem.. nem nézi ezt ki haverjából vagy nemtudom

2012. aug. 14. 14:57
 9/14 A kérdező kommentje:

#6-os

több mint 1éve, és most lesz 21

2012. aug. 14. 15:01
 10/14 Diavolino44 ***** válasza:
Ezt ugy hivjak bizalom. Meg ha haverja rad repulne akkor is tudja, h te visszautasitod. Bar haverom csajaval flortolni nem tul etikus...
2012. aug. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!